Крісло Chase blue АМФ

Модель:
144557

4 399 грн.

Под заказ 21 день
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Chase blue АМФ

Виробник: АМФ
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 62
Глибина, см: 67
Висота, см: 103-116
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота спинки крісла, см: 67
Висота сидіння крісла, см: 42-55
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Матеріал підлокітників крісел: Пластикові з м'якими накладками
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований
Вага, кг : 12,7
Крісло AMF Chase цікава модель ігрового крісла з колекції Need for Speed, підходить не тільки любителям комп'ютерних ігор, а й зможе оживити домашню обстановку або робочий кабінет. Виконано в класичному стилі комп'ютерних крісел.

Каркас виготовлено з металу, на якій встановлено пластикову хрестовину і коліщатка, завдяки яким дуже легко і зручно переміщатися в просторі біля робочого або ігрового місця. Основна оббивка з екошкіри РU, в центрі яскраві вставки з сітки. Підлокітники округлої форми виконані з пластику, є м'які накладки, які комфортно підтримають вашу руку під час роботи або гри. Механізм гойдання "Tilt" для крісел дає змогу вільно розгойдуватися вперед-назад із фіксацією в одному робочому положенні. При цьому механізм фіксації робить використання крісла неймовірно комфортним. Для гойдання або відкидання крісла назад, для досягнення оптимальної релаксації, необхідно докласти мінімум сил. Це дає змогу швидко, без зайвих зусиль перевести організм із робочого стану в розслаблений і відпочинковий.

Крісло Chase зручне і комфортне, в ньому дійсно можна відчути себе справжнім пілотом свого ПК. Якісні матеріали, багатофункціональність крісла не залишить нікого байдужим, прекрасний варіант для оформлення вашого кабінету.

Ви можете купити Крісло Chase blue АМФ в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Chase blue АМФ з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари