Крісло Комфорт Нью/АМФ-1 Розана-103

Модель:
144536

2 197 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Комфорт Нью/АМФ-1 Розана-103

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 57
Глибина, см: 54
Висота, см: 97-116
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 42
Висота спинки крісла, см: 57-62
Висота сидіння крісла, см: 42-55
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Permanent-Contact
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Тип подголовника : Без підголівника
Вага, кг : 10

Крісло Комфорт Нью наповнить ваш робочий день зручністю і комфортом. Стильне офісне крісло подбає про ваш хребет протягом усього дня, забезпечуючи правильне положення сидячого. Крім того, ви можете відкинутися на спинку і розслабитися, безтурботно погойдуючись у кріслі. Стильний і діловий зовнішній вигляд меблів налаштує на робочий лад і подарує презентабельність вашому кабінету.

Каркас крісла виготовлено з міцного і якісного пластику, так само підлокітники виготовлено з пластику. Механізм "Перманент-контакт" використовують в операторських кріслах, він дає змогу не просто з'єднати сидіння і спинку, а й регулювати кут нахилу, висоту спинки, а також глибину посадки. Цей механізм є найпоширенішим і найпростішим, який забезпечує жорстку фіксацію кута нахилу за допомогою фіксувального гвинта, сидячи, з можливістю підібрати найзручніше положення. Таким чином перманент-контакт - це механізм регулювання, який дає змогу гнучко налаштувати навіть недороге крісло для тривалої та плідної роботи. Матеріал оббивки має м'яку ворсисту поверхню, яка приємна на дотик. Також тканина є високоміцним матеріалом, який стійкий до стирання, на ньому не утворюються лисини і затяжки протягом довгого терміну використання. Вона не витягується і не деформується, не схильна до вигорання. Водночас цей матеріал абсолютно безпечний для людини, він повітропроникний, не алергенний, не електризується. Матеріал віддає перевагу сухому чищенню м'якою щіткою або пилососом.

Крісло Комфорт Нью візьме на себе турботи про ваше тіло, крісло впишеться в будь-який інтер'єр, як класичний, так і сучасний і високотехнологічний.

Ви можете купити Крісло Комфорт Нью/АМФ-1 Розана-103 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Комфорт Нью/АМФ-1 Розана-103 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари