Крісло комп'ютерне Gonzo-4 Halmar

Модель:
144505
  • Рожевий
  • Сірий
  • Темно-зелений

3 865 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло комп'ютерне Gonzo-4 Halmar

Виробник: Halmar
Тип: Для відпочинку
Максимальна навантаження : 90 кг
Ширина, см: 60
Глибина, см: 53
Висота, см: 93-105
Висота сидіння крісла, см: 48-60
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина оксамит
Вага, кг : 8,5
Крісло комп'ютерне Gonzo 4 - це ідеальне рішення для всіх, хто цінує комфорт і стиль. Воно створене спеціально для молоді, щоб забезпечити максимальну зручність під час роботи за комп'ютером або під час ігор.

Каркас виробу виготовлено з металу, що додасть міцності та надійності кріслу. Оббивку виготовлено з оксамитової тканини, яка приємна на дотик, довго зберігає свої первинні властивості, не розтягується, легко чиститься і не вигоряє на світлі. Крісло оснащене обертовим механізмом, що дає змогу вільно повертатися навколо своєї осі та зручно звертатися до різних предметів у кімнаті. Колеса звичайні, полегшують переміщення крісла без необхідності вставати.

Крісло комп'ютерне Halmar Gonzo 4 - це не просто крісло, це джерело комфорту, задоволення та естетичної насолоди, що робить крісло гармонійним доповненням будь-якого інтер'єру.

Ви можете купити Крісло комп'ютерне Gonzo-4 Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло комп'ютерне Gonzo-4 Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари