Комп'ютерний стілець Matrix Halmar

Модель:
144504
  • Рожевий
  • Сірий
  • Чорний
  • Бірюзовий
  • Салатовий

2 915 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Комп'ютерний стілець Matrix Halmar

Виробник: Halmar
Максимальна навантаження : 100 кг
Ширина, см: 48
Глибина, см: 57
Висота, см: 79-88
Висота сидіння крісла, см: 46-55
Механізм для крісел: Газ-ліфт
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина, еко шкіра
Вага, кг : 7,3
Стілець комп'ютерний Matrix - це абсолютний ідеал комфорту та сучасності. Він подарує тобі непередавані відчуття витонченості та стилю. Дизайн цього крісла просто чудовий. Воно відразу привертає увагу своєю елегантністю і вишуканістю. Вражаюче поєднання кольорів додає родзинку в інтер'єр і підкреслює ваш неповторний стиль.

Основа повністю виготовлена з металу, що надає надзвичайної надійності та подовжує термін служби на довгий час. Завдяки обертовому механізму, він забезпечує повну свободу рухів, що дає змогу легко перемикатися між різними завданнями. Крісло також оснащене звичайними колесами, що полегшує переміщення в просторі. Сидіння і спинка стільця виготовлені з високоякісної тканини та еко-шкіри, що надає їм міцність і зручність.

Стілець Matrix ідеально підходить для молодіжної атмосфери. Він підкреслить вашу індивідуальність і створить атмосферу креативності та стилю, має низку переваг, повз які не можна пройти.

Ви можете купити Комп'ютерний стілець Matrix Halmar в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Комп'ютерний стілець Matrix Halmar з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари