Крісло Стар хром Richman

Модель:
144450

3 414 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Стар хром Richman

Виробник: Ричман
Ширина, см: 64
Глибина, см: 63
Висота, см: 84-91
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 45
Висота сидіння крісла, см: 44-51
Механізм для крісел: Пиастра
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Крісло Richman Стар Хром - це популярна модель, яка буде незамінним помічником у роботі та навчанні, особливо для тих, хто працює в офісах, навчальних закладах або віддалено з дому.

Його низька ергономічна спинка з вигином підтримує поперек і обтягнута нейлоновою сіткою - еластичним і зносостійким матеріалом, який дає змогу повітрю проходити крізь неї. Вона легко "пружинить" під тиском і знижує навантаження на спину. Крісло оснащене широкою хрестовиною з хромованого металу, що забезпечує стійкість виробу. Хрестовина має обгумовані коліщатка, які дають змогу безшумно і плавно рухатися. Крім того, під сидінням є механізм "Піастра", що дає змогу регулювати висоту крісла.

Крісло Стар - це якісні матеріали, ергономічно правильні вигини та актуальний дизайн, який дасть змогу не тільки облаштувати своє робоче місце, а ще й його стилізувати.

Ви можете купити Крісло Стар хром Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Стар хром Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари