Крісло Арсі WT CF Чорне АКЛАС

Модель:
144414

2 610 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Арсі WT CF Чорне АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 80
Ширина, см: 54
Глибина, см: 62
Висота, см: 86
Ширина сидіння, см: 42
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота сидіння крісла, см: 45
Матеріал каркаса: Метал
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Основа: Конференц-основа
Наявність підлокітників : Так

Крісло АКЛАС Арсі WT CF Чорне - стильне конференційне крісло, що поєднує в собі строгий дизайн і відмінну якість. Це крісло відмінно підійде для оснащення прийомних, переговорних і конференц-залів.

Витончена основа крісла Арсі CF П-подібної форми і виготовлена з металу, пофарбованого в білий колір. Її конструкція досить міцна і стійка. Завдяки порошковому нанесенню, покриття гладке, блискуче і дуже міцне. Форма основи дає змогу кріслу трохи пружинити, створюючи ефект легкого погойдування. Пластикові заглушки в основі рами захищають підлогу від подряпин і пошкоджень. В якості оббивки в кріслі використана міцна тканина котон, досить міцний і надійний оббивний матеріал, який пройшов багаторічне випробування на міцність в сучасному шаленому офісному ритмі. У цій моделі стильні масивні підлокітники оригінальної форми з білого пластику. Вони мають горизонтальну робочу поверхню, що дає змогу зручно розмістити руки та зняти зайве навантаження з плечових суглобів. У сидінні крісла використовується міцна основа з гнутоклеєної фанери, яка, спільно з поролоновим наповненням, формує зручну посадку. Поглиблення в центральній частині сидіння і скошений передній край формують правильну і зручну посадку і захист від перетискання судин ніг.

Стильне, практичне і комфортне - саме так можна охарактеризувати конференц-крісло Арсі CF, це класне робоче крісло для офісу і дому.

Ви можете купити Крісло Арсі WT CF Чорне АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Арсі WT CF Чорне АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари