Крісло Балі Люкс Richman чорне

Модель:
144408

5 598 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Балі Люкс Richman чорне

Виробник: Ричман
Ширина, см: 55,5
Глибина, см: 64,5
Висота, см: 110-111,5
Ширина сидіння, см: 46,5
Глибина сидіння крісла, см: 48
Висота спинки крісла, см: 59
Висота сидіння крісла, см: 45,5-56
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Хром з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання висоти сидіння : Так
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Наявність підлокітників : Так
Вага, кг : 12
Крісло Richman Балі Люкс - модель із яскравим і вишуканим дизайном, яка відмінно підходить для робочих зон і кабінетів із сучасним інтер'єром.

Каркас із якісного металу розрахований на довгі роки експлуатації, а його ергономічна форма з плавними вигинами спинки сприятиме правильному положенню спини. Поверхня спинки декорована горизонтальною прошивкою, що надає стильного вигляду кріслу. Сидіння оснащене м'якою подушкою для додаткового комфорту. Оббивку виконано з якісного шкірозамінника чорного кольору. Хромовані підлокітники з чохлами дають змогу зручно спертися на них у будь-якому положенні та розмістити руки під час відпочинку. На додаток крісло має посилений механізм гойдання M-1 (Tilt) з фіксацією в робочому положенні та можливістю налаштування під вагу користувача. Міцна хрестовина з хромованого металу завтовшки 1,4 мм оснащена прогумованими роликами, що дає змогу безшумно та безпечно пересувати крісло на різних поверхнях, не побоюючись їх пошкодити.

Крісло Балі Люкс не тільки прикрасить ваш інтер'єр в офісі або вдома, а й дасть змогу почуватися комфортно і затишно в ньому.

Ви можете купити Крісло Балі Люкс Richman чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Балі Люкс Richman чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари