Крісло Преміо Richman Пластик Річ Темно-коричневий

Модель:
143702

25 086 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Преміо Richman Пластик Річ Темно-коричневий

Виробник: Ричман
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 69
Висота, см: 114,5 - 122
Ширина сидіння, см: 55
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота спинки крісла, см: 73
Висота сидіння крісла, см: 50 - 57
Механізм для крісел: Synchro - Tilt
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Кожа Спліт
Колір оббивки: Коричневий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : Механізм гойдання
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 92/45/66
Вага, кг : 25
Гарантія: 12 місяців

Крісло Richman Преміо — розкішне, шкіряне преміальне крісло з вишуканим дизайном та цікавою комбінацією кольорів: темно-коричневий та “шампань” або чорний зі “сріблом”.

Оббивка крісла Преміо — це вдале поєднання натуральної шкіри Спліт, яка використовується на лицьових ділянках спинки, сидіння та підлокітників, і шкірозамінника на інших частинах. Шкіра Спліт вражає своєю м’якістю, неперевершеною якістю і приємною ціною.

Преміо має відмінну ергономіку з ортопедичною системою «Elast Spring». Завдяки великому підголівнику й шести додатковим пухким подушкам на спинці та сидінні, створюється затишок під час використання. Перфорація шкіри на сидінні та спинці забезпечує мікровентиляцію, а оптимальна жорсткість крісла гарантує максимальний комфорт.

Шкіра Спліт – це натуральна шкіра, яка виходить шляхом поділу товстого шкіряного матеріалу на два шари. Зовнішній шар використовується у преміальних виробах. Нижній шар полірується з двох сторін, на видимій частині виконується тиснення у вигляді шкіри, після чого забарвлюється з подальшим нанесенням зносостійкого поліуретану. Шкіра Спліт має високу стійкість до зношування при експлуатації та дуже невибаглива у догляді. Достатньо періодично видаляти бруд вологою ганчірочкою без застосування хімікатів. При цьому матеріал має відмінні тактильні характеристики: він теплий, гладкий і трохи бархатистий, що створює відчуття комфорту, що обволікає, при зіткненні з ним.

Механізм гойдання із синхронним відхиленням спинки та сидіння у співвідношенні 2:1 надає кріслу гнучкості й рухливості. Цей механізм має «антишокову» функцію, що попереджає неприємні удари спинки, а також має три фіксовані положення для гарантованої зручності.

Підлокітники та хрестовина виконані з пластику в кольорі «шампань» або «срібло». Підлокітники доповнені широкими м’якими накладками, а хрестовина оснащена супер тихими роликами із гумовим покриттям для безпечного переміщення. Захисні накладки на всіх кінцях променів забезпечать хрестовині гарний вигляд упродовж усього терміну експлуатації. Також крісло має системою автофіксації різьби в усіх болтових з’єднаннях, що надає йому надійність і тривалий термін служби.

Ви можете купити Крісло Преміо Richman Пластик Річ Темно-коричневий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Преміо Richman Пластик Річ Темно-коричневий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари