Крісло геймерське Канон PL TILT Синій (PU-чорний/синій) АКЛАС

Модель:
143444

6 360 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло геймерське Канон PL TILT Синій (PU-чорний/синій) АКЛАС

Виробник: Аклас
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 64
Глибина, см: 70
Висота, см: 116-126
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 44-54
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний/синій
Матеріал підлокітників крісел: Пластикові з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Знімна подушка

Крісло геймерське Канон PL TILT - крута модель із серії ігрових крісел, головною фішкою якого, крім дуже стильного дизайну, є зручність і комфорт. Модель не тільки має крутий вигляд, вона також дуже зручна і якісна.

Суцільнолита хрестовина виготовлена з армованого товстостінного пластику. Цілісний каркас і внутрішні ребра жорсткості дають змогу на основі витримувати навантаження понад 120 кг. Кольорові накладки, підібрані в тон кольорових вставок оббивки крісла. Вони - прогумовані та забезпечать кріслу необхідну мобільність і підійдуть для улюблених типів підлогових покриттів. У даній моделі встановлений сучасний тілт механізм, який може перетворити рядове крісло в крісло підвищеної комфортності. Дає змогу не тільки переводити офісне крісло з фіксованого режиму в режим гойдання, а й регулювати жорсткість самого гойдання. Також за допомогою ручки можна налаштовувати висоту крісла. Завдяки спеціальному м'якому поліуретановому покриттю, пластикові підлокітники пом'якшені оббивкою зі шкірозамінника, дуже зручні та приємні на дотик. Оббивка крісла Канон виконана зі шкірозамінника. Вона хорошої якості, досить міцна й еластична, приємна на дотик. За своїми якостями шкірозамінник нічим не поступається натуральній шкірі і має при цьому досить демократичну ціну.

Крісло Канон - це яскравий і креативний представник ігрових меблів. Зовнішній пластиковий каркас крісла створює неповторний силует і забезпечує кріслу міцність, надійність, стійкість і довговічність.

Ви можете купити Крісло геймерське Канон PL TILT Синій (PU-чорний/синій) АКЛАС в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло геймерське Канон PL TILT Синій (PU-чорний/синій) АКЛАС з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари