Крісло Джина Пластик Річман

Модель:
143210

3 252 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Джина Пластик Річман

Виробник: Ричман
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Висота, см: 92-100
Висота спинки крісла, см: 51
Висота сидіння крісла, см: 48-55
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : На коліщатках
Гарантія: 12 місяців

Крісло Джина. Зручне та практичне офісне крісло у сучасному стилі. Ергономічна форма і стильний чорний колір оббивки - вдалий тандем, що забезпечив популярність цієї моделі у багатьох наших клієнтів, які віддають перевагу сучасному інтер'єру. Головна особливість крісла Джина - комбінація оббивок із тканини та нейлонової сітки. Ці матеріали ідеально підходять для довгострокового інтенсивного використання в офісі. Вдале поєднання матеріалів, відмінна якість, стильний зовнішній вигляд та зменшена ціна – ідеальне поєднання для офісного крісла для персоналу.

Дизайн. Зовнішній вигляд крісла простий, але стильний і елегантний. Таке крісло прикрасить інтер'єр офісу, так і домашнє робоче місце. Оригінальна прямокутна форма досить широкої спинки має невеликий вигин, завдяки чому трохи обволікає спину сидячого, забезпечуючи цим комфортну опору. Додаткова підтримка хребта в області попереку здійснюється за рахунок прогину та додаткової пластикової пластини, які знімають із хребта частину навантаження.

Оббивка. Оббивка в кріслі Джина - нейлонова сітка, натягнута на міцний пластиковий каркас, з якою ви будете комфортно почуватися навіть у найспекотніший день завдяки її "дихаючими" властивостями. Цей матеріал чудово справляється з інтенсивним навантаженням і довго зберігає свої властивості та привабливий зовнішній вигляд, завдяки своїй еластичності, підвищеній повітропроникності, міцності та зносостійкості.

Механізми. Механізм хитання Tilt, встановлений у кріслі Джина, це механізм, з яким ви зможете подарувати собі хвилини приємного відпочинку. Даний механізм налаштовується під вагу користувача і дозволяє досягати найбільшого комфорту під час роботи в цьому кріслі. Крісло регулюється по висоті за допомогою газліфта та обертається навколо своєї осі. Регулювання механізму гойдання здійснюється за допомогою гвинта під сидінням. Пружина затискається під більшу вагу і, навпаки, послаблюється під меншу.

Підлокітники. Підлокітники мають Т-подібну форму, на яку дуже зручно лягають руки. Матеріал підлокітників - міцний армований пластик, що гарантує міцність та надійність крісла. Поверхня пластику - текстурована, щоб поверхня не дряпалася, а руки не зісковзували під час роботи.

Хрестовина. Хрестовина крісла Джина виготовлена ​​із міцного пластику. Така хрестовина є дуже міцною і може витримувати навантаження до 120 кг. Крісло не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечать крісло необхідну мобільність. 

Особливості. Ця модель розроблена таким чином, щоб можна було досить довго комфортно перебувати на одному місці. Воно досить м'яке та ергономічне - саме те, що потрібно для тривалого проведення часу на одному місці.

Крісло Джина - стильне, якісне та зручне крісло за дуже привабливою ціною!

Ви можете купити Крісло Джина Пластик Річман в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Джина Пластик Річман з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари