Крісло Фрідом Хром ANYFIX Неаполь N-24

Модель:
142343

5 890 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Фрідом Хром ANYFIX Неаполь N-24

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 66
Висота, см: 43-51
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 46
Висота спинки крісла, см: 73
Висота сидіння крісла, см: 43-51
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Матеріал підлокітників крісел: Хром з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 19,5
Гарантія: 12 місяців

Крісло Фрідом Хром ANYFIX Неаполь N-24 - стильне, компактне офісне крісло, яке підійде для обладнання офісу або домашнього кабінету. Хромовані елементи і будь-який з доступних кольорів оббивки, з анатомічно вигнутою спинкою відмінно впишеться в сучасний хай-тек інтер'єр. Цікавий хід використовується в даній моделі, сидіння і висока спинка ніби плавно перетікають одна в одну. Хрестовина і підлокітники виконані з хромованого металу, сидіння і спинка м'які з оббивкою з екокожі. Зручний механізм дозволить вам налаштувати не тільки висоту сидіння, але і ступінь коливання або зафіксувати будь-який зручний становище, за умови використання модифікації з механізмом Anyfix.

ДИЗАЙН. Стильне крісло для офісу з анатомічною спинкою впишеться в сучасний Хай-тек інтер'єр.

ОББИВКА. Оббивка сидіння і спинки виготовлена ​​зі шкірозамінника Неаполь. Штучна шкіра з поліуретану Неаполь має дрібнозернисту фактуру з легким глянцем, представлена ​​в різних кольорах.



Матеріалу притаманні високі призначені для користувача і естетичні характеристики:
- міцність до механічного та ультрафіолетового впливу;
- еластичність і м'якість, що дозволяє добре драпірувати матеріал, обтягувати їм вироби будь-яких форм;
- технології виготовлення гарантують безпеку матеріалу для здоров'я людини, створюють повітропроникну поверхню;
- шкіра близька по зовнішньому вигляду до натурального матеріалу, тому може використовуватися в якості замінника або компаньйона;
- матеріал можна піддавати миття мильним розчином або протирання.
Шкірозамінник Неаполь прекрасно виглядає в виробі, надаючи йому солідний і оригінальний вигляд.

МЕХАНІЗМ. Механізм гойдання "AnyFix" дозволяє не тільки вільно розгойдуватися вперед-назад, але і зафіксувати будь проміжне положення. AnyFix має регулювання висоти сидіння, щоб підлаштувати крісло під ріст сидячого, а також регулювання жорсткості і амплітуди коливання, щоб урівняти їх з його вагою. Це два самостійних важеля, в призначенні яких легко розібратися навіть новачкові. Хитання з використанням механізму AnyFix дозволяє зняти денну статичне навантаження з хребта і швидко повернути робочий стан, досяжне після кількох хвилин такої легкої релаксації. Механізм AnyFix зараз дуже популярний, так як ціну його можна порівняти з ціною механізму Tilt, а переваг значно більше. Купуючи крісло з механізмом "AnyFix", ви отримуєте комфорт і задоволення від проведення часу на робочому місцем.

ПІДЛОКІТНИКИ. У цій моделі крісла використовуються хромовані нерегульовані підлокітники, з м'якими накладками, щоб ваші руки не втомлювалися під час тривалого використання крісла.

ХРЕСТОВИНА. Хромована хрестовина витримає навантаження до 120 кг. Доповнена гумовими роликами для легкого переміщення крісла.

ПРАВИЛА ДОГЛЯДУ. Крісла необхідно розміщувати в сухих, провітрюваних приміщеннях (при температурі повітря від + 5 ° C до + 25 ° C і відносній вологості повітря від 30% до 70%). Для максимально довгого збереження первісного вигляду крісел, необхідно берегти їх від потрапляння прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, так як через це їх колір може потьмяніти і змінитися структура поверхні. Оббивка крісла довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити її пилососом. Плями чистите негайно. Пролиту рідину можна витирати білими рушниками або спеціальною тканиною, яка вбирає вологу. Металевий або пластиковий каркас потрібно протирати м'якою вологою тканиною з використанням спеціальних миючих засобів.

Ви можете купити Крісло Фрідом Хром ANYFIX Неаполь N-24 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Фрідом Хром ANYFIX Неаполь N-24 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари