Крісло VR Racer Blade чорний / білий

Модель:
142116

7 938 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло VR Racer Blade чорний / білий

Виробник: АМФ
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 70
Глибина, см: 67
Висота, см: 124-134
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 500
Висота спинки крісла, см: 81
Висота сидіння крісла, см: 46-56
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Білий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Знімна подушка
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 22
Гарантія: 12 місяців

Крісло VR Racer Blade чорний / білий - геймерське крісло, відмінно підійде для офісу або домашнього кабінету. При моделюванні даної моделі крісла були враховані: здатність знімати навантаження з хребта і спини, усунення болю в попереку, можливість повністю розслабитися, свобода руху корпуса і рук при інтенсивній грі, відсутність затікання ніг при довгому сидінні. Крісло можна оптимально налаштувати під власника: висота сидіння і підлокітників, висота подушки в районі попереку і м'яка невелика подушка під шиєю. Стильне і практичне крісло оцінять не тільки геймери, а й топ-менеджери, які працюють більше 8 годин за комп'ютером. Наповнювач крісла забезпечує необхідну жорсткість, а оббивка з якісного шкірозамінника - тривалий термін використання, прекрасний вид, і оптимальну температуру.

ДИЗАЙН. Стильне геймерське крісло з чорно-білими подушками в районі шиї і попереку, створено для вашого максимального комфорту під час роботи. На хрестовині білі накладки запобігають ковзанню ніг по ній.

ОББИВКА. Шкірозамінник PU створюється за сучасними технологіями і складається з декількох шарів. Два нижніх шари виготовлені з натуральної шкіри, зберігають свою нульову гігроскопічність і повітропроникність. Верхній шар складається з поліуретану, завдяки якому крісло можна фарбувати в різні кольори і наносити тиснення, схожі на справжню шкіру. Шкірозамінник набагато легше, еластичнішою, різноманітніше, довговічніше і міцніше натуральної шкіри, і дешевше. За зовнішніми параметрами відрізнити такий шкірозамінник від справжньої шкіри досить важко.

МЕХАНІЗМИ. В даному кріслі використовується механізм Тілт, що дозволяє вільно розгойдуватися вперед-назад з фіксацією в одному робочому положенні. Зусилля по хитанню можна регулювати, що дозволить домогтися більшої або меншої амплітуди руху. Необхідно докласти мінімум зусиль, щоб гойдатися, відкидатися назад і досягти оптимальної релаксації. Зручність механізму в тому, що він досить поширений і в разі необхідності, його легко замінити.

ПІДЛОКІТНИКИ. Виконано з каучуку, регулюються по висоті. Незважаючи на те, що вони без м'яких накладок, досить зручні для рук.

ХРЕСТОВИНА. Чорна пластикова хрестовина з гумовими білими роликами дозволяє легко переміщати крісло в будь-яку сторону, роблячи його мобільним і ще більш зручним.

ОСОБЛИВОСТІ ДОГЛЯДУ. Крісла цієї моделі необхідно розміщувати в сухих і провітрюваних приміщеннях при температурі повітря від + 5 ° С до 25 ° С і вологості повітря від 30% до 70%. Дуже важливо берегти крісло від прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, щоб структура поверхні залишалася цілісною. Оббивку необхідно чистити від пилу пилососом. Каркас і хрестовину можна витирати від пилу вологою тканиною з використанням спеціального миючого засобу.

Ви можете купити Крісло VR Racer Blade чорний / білий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло VR Racer Blade чорний / білий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари