Крісло Smart сірий

Модель:
142112

6 889 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Smart сірий

Виробник: АМФ
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 150 кг
Ширина, см: 65
Глибина, см: 69
Висота, см: 116-126
Ширина сидіння, см: 51
Глибина сидіння крісла, см: 49
Висота спинки крісла, см: 73
Висота сидіння крісла, см: 45-55
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Релакс
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Тканина
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 19
Гарантія: 12 місяців

Крісло Smart сірий являє собою недороге і функціональне офісне крісло, в якому буде комфортно працювати протягом довгого часу, а під час перерв відпочити в зручному положенні.

ОСОБЛИВОСТІ КРІСЛА. Спинка відкидається на 150 градусів, є висувна м'яка підставка для ніг, високий підголівник, на підлокітниках м'які накладки. Дане крісло розраховане на максимальну вагу 150 кг.

ДИЗАЙН. Чохол крісла виконаний в сірому кольорі, сітка в поєднанні з чорними пластиковими деталями чудово впишеться в будь-який офісний інтер'єр або домашній кабінет. Зручне ергономічне крісло створено для роботи на ньому протягом тривалого часу.

ОББИВКА. Тканина оббивки сидіння складається з щільного і міцного поліестеру з підвищеною щільністю. Крісло максимально м'яке з оббивкою на спинці, сидінні, підставці для ніг і на підлокітниках.

МЕХАНІЗМИ. Сучасний механізм Релакс дозволить вам змінити і зафіксувати кут нахилу спинки в будь-якому зручному положенні, а також відкинути спинку крісла практично горизонтально підлозі. В даному кріслі є висувна підставка для ніг, що максимально зручно для відпочинку.

ПІДЛОКІТНИКИ. В даному кріслі підлокітники виготовлені з міцного пластику з м'якими тканинними накладками, для максимальної зручності ваших рук. Підлокітники регульовані, на шарнірах.

ХРЕСТОВИНА. Пластикова міцна чорна хрестовина обладнана пластиковими роликами, які роблять крісло мобільним.

ОСОБЛИВОСТІ ДОГЛЯДУ. Крісла цієї моделі необхідно розміщувати в сухих і провітрюваних приміщеннях при температурі повітря від + 5 ° С до 25 ° С і вологості повітря від 30% до 70%. Дуже важливо берегти крісло від прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, щоб структура поверхні залишалася цілісною. Оббивку необхідно чистити від пилу пилососом. Каркас і хрестовину можна витирати від пилу вологою тканиною з використанням спеціального миючого засобу.

Ви можете купити Крісло Smart сірий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Smart сірий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари