Крісло Uran White HR сидіння Нест-19 св.сіра/спинка Сітка SL-01 св.сіра

Модель:
142079

7 419 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Uran White HR сидіння Нест-19 св.сіра/спинка Сітка SL-01 св.сіра

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 68
Глибина, см: 58
Висота, см: 119-130
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 51
Висота спинки крісла, см: 57
Висота сидіння крісла, см: 48-55
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Synchro - Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Зовнішній
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 16
Гарантія: 12 місяців
Крісло AMF Uran - нове ультрасучасне крісло в лінійці «дихаючих» крісел. Крісло виконане з використанням пластикових елементів. Має регульовані підлокітники і поперековий підпір, які дозволяють максимально комфортно налаштувати крісло під користувача. Обгумовані ролики збільшеного діаметру забезпечать плавне і безшумне переміщення крісла. Наповнення сидіння - поролон високої щільності. Зносостійка оббивка з тканини і багатошарової сітки прослужить довгий термін служби. Крісло AMF Uran ще один яскравий представник сучасних комп'ютерних крісел, який максимально доповнить сучасний інтер'єр вашого офісу і гарантує комфортне перебування на робочому місці.

Крісло Uran White HR

Дана модифікація крісла Uran комплектується міцними високоякісними пластиковими елементами білого кольору, 2D підголовником з регулюванням по висоті і кутом нахилу і механізмом гойдання Synchro-Tilt.

Механізм

Синхронний (окреме відкидання спинки) механізм гойдання з фіксацією в горизонтальному положенні.

Тканина Нест

Склад: 100% PES
Зносостійкість: 40 000 циклів
Щільність: 250 г/м2

Правила догляду

Крісла необхідно розміщувати в сухих, провітрюваних приміщеннях (при температурі повітря від + 5° C до + 25° C і відносній вологості повітря від 30% до 70%). Для максимально довгого збереження первісного вигляду крісел, необхідно берегти їх від потрапляння прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, так як через це їх колір може потьмяніти і змінитися структура поверхні. Бережіть підлокітники крісел від механічних пошкоджень: відрегулюйте висоту столу і крісла так, щоб підлокітники не терлися об стільницю або іншу тверду поверхню. Оббивка крісла довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити її пилососом. Плями чистите негайно. Пролиту рідину можна витирати білими рушниками або спеціальною тканиною, що вбирає вологу. Металевий або пластиковий каркас потрібно протирати м'якою вологою тканиною з використанням спеціальних миючих засобів. Плями жиру або дрібні, ледь помітні подряпини можна відшліфувати миючими засобами для фарбованого металу.

Ви можете купити Крісло Uran White HR сидіння Нест-19 св.сіра/спинка Сітка SL-01 св.сіра в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Uran White HR сидіння Нест-19 св.сіра/спинка Сітка SL-01 св.сіра з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари