Крісло Нілон Неаполь N-24

Модель:
142010

6 472 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Нілон Неаполь N-24

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 62
Глибина, см: 70
Висота, см: 116-123
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 48
Висота спинки крісла, см: 77
Висота сидіння крісла, см: 43-50
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Матеріал підлокітників крісел: Пластикові з м'якими накладками
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 23
Гарантія: 12 місяців
Крісло AMF Нілон - новинка в лінійці офісних крісел з оббивкою з тканини. Хрестовина і підлокітники виконані з високоякісного пластику. Підлокітники мають тканинні накладки в тон оббивки. Крісло оснащене механізмом гойдання Tilt з фіксацією в одному положенні. Висока спинка, оббивка з тканини і широкі зручні підлокітники забезпечать комфортне перебування у виробі протягом усього робочого дня, а також в моменти відпочинку. Крісло AMF Нілон - прекрасний варіант у співвідношенні ціна - якість.

Крісло Нілон PL Чорний

Дана модифікація крісла Нілон комплектується міцними високоякісними пластиковими елементами чорного кольору і механізмом гойдання Tilt.

Механізм

Механізм гойдання "Tilt" для крісел керівника дозволяє вільно розгойдуватися вперед-назад з фіксацією в одному робочому положенні. Зусилля по гойданню крісла можуть регулюватися, що дозволяє домогтися більшої або меншої амплітуди руху. Для гойдання або відкидання крісла назад, для досягнення оптимальної релаксації, необхідно докласти мінімум сил. Це дозволяє швидко, без зайвих зусиль перевести організм з робочого стану в розслаблений і відпочиваючий. При цьому механізм фіксації робить використання крісла неймовірно комфортним. Даний механізм часто встановлюється на крісла для керівників, і рідше на операторські. Зручність даного механізму в тому, що він найпоширеніший, і, якщо сталася поломка, можна його безпроблемно замінити. Всі комплектуючі завжди є у продажу в спеціалізованих магазинах, наприклад, у нас.

Шкірозамінник Неаполь

Зносостійкість по тесту Martindale: 40 000 циклів
Щільність: 415 г/м2
Склад: Верхній слой: 100% ПУ, Основа: 75% ПЕС, 25% ХЛ Штучна шкіра з поліуретану Неаполь має дрібнозернисту фактуру з легким глянцем, представлена ??в різних кольорах. Матеріалу притаманні високі користувальницькі і естетичні характеристики: - міцність до механічного та ультрафіолетового впливу; - еластичність і м'якість, що дозволяє добре драпірувати матеріал, обтягувати їм вироби будь-яких форм; - технології виготовлення гарантують безпеку матеріалу для здоров'я людини, створюють повітропроникну поверхню; - шкіра близька по зовнішньому вигляду до натурального матеріалу, тому може використовуватися в якості замінника або компаньйона; - матеріал можна мити мильним розчином або протирати. Шкірозамінник Неаполь прекрасно виглядає на виробі, надаючи йому солідний і оригінальний вигляд.

Правила догляду

Крісла необхідно розміщувати в сухих, провітрюваних приміщеннях (при температурі повітря від + 5° C до + 25° C і відносній вологості повітря від 30% до 70%). Для максимально довгого збереження первісного вигляду крісел, необхідно берегти їх від потрапляння прямих сонячних променів і не ставити поряд з опалювальними приладами, так як через це їх колір може потьмяніти і змінитися структура поверхні. Оббивка крісла довше збереже привабливий вигляд, якщо ви будете регулярно чистити її пилососом. Плями чистите негайно. Пролиту рідину можна витирати білими рушниками або спеціальною тканиною, яка вбирає вологу. Металевий або пластиковий каркас потрібно протирати м'якою вологою тканиною з використанням спеціальних миючих засобів.

Ви можете купити Крісло Нілон Неаполь N-24 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Нілон Неаполь N-24 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари