Крісло Практик 50/АМФ-5 А-23

Модель:
141846

2 716 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Практик 50/АМФ-5 А-23

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 57
Глибина, см: 57
Висота, см: 97-115
Ширина сидіння, см: 45
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 54-59
Висота сидіння крісла, см: 45-58
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Permanent-Contact
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 10
Гарантія: 12 місяців
Це прекрасне крісло буде за смаком вічно працюючій людині. Зручна спинка і широке м'яке сидіння роблять крісло дуже комфортним. Час за роботою на такій моделі пролетить непомітно, без будь-яких неприємних відчуттів і втоми.

Крісло Практик АМФ-5

Дана модифікація крісла Практик комплектується підлокітниками АМФ-5 і міцними високоякісними пластиковими елементами.

Механізм

Механізм "Перманент-контакт" використовується в операторських кріслах і дозволяє не просто з'єднати сидіння і спинку, а й регулювати кут нахилу, висоту спинки, а також глибину посадки. Даний механізм є найпоширенішим і простим, який забезпечує жорстку фіксацію кута нахилу за допомогою фіксуючого гвинта, сидячи, з можливістю підібрати найбільш зручне положення, від 75 до 90 градусів. Невеликий гвинт, який розташований позаду спинки, дозволяє підняти або опустити спинку, під сидінням знаходиться третій гвинт, за допомогою якого легко відрегулювати глибину посадки спинки щодо сидіння. Таким чином перманент-контакт - це механізм регулювання, який дозволяє гнучко налаштувати навіть недороге крісло для довгої і плідної роботи.

Тканина А

Тканини класу "А" відносяться до групи меблевих шеніллів, які вже давно займають лідерські позиції на ринку оббивних матеріалів. За споживчими характеристиками тканинам А немає рівних. Вони міцні, у них щільна, але в той же час м'яка і еластична структура. Матеріали такого типу стійкі до самих різних впливів, в тому числі до ультрафіолетових випромінювань і високих температур, до механічних пошкоджень. У тканин класу А тривалий термін експлуатації & ndash; до 30000 циклів без деформації і потертостей. Зовнішні дані тканин А також вражають & ndash; вони мають переплетену структуру, яка імітує дрібну рогожку, колірна палітра тканин широка & mdash; все це робить тканини дуже затребуваними. Меблі з шенилла не тільки зручні, комфортні і тактильно приємні, але ще і красиві, благородні і привабливі. Шенілл дуже невибагливий в догляді, його можна мити, чистити і пилососити без проблем і побоювань.

Правила догляду

Будь-які забруднення можна прибирати за допомогою мильного розчину і губки. Щоденне прибирання можна робити за допомогою пилососу.

Ви можете купити Крісло Практик 50/АМФ-5 А-23 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Практик 50/АМФ-5 А-23 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари