Крісло Оріон HB хром Сідней-27

Модель:
141653

10 126 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Оріон HB хром Сідней-27

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 150 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 65
Висота, см: 123-130
Ширина сидіння, см: 48
Глибина сидіння крісла, см: 48
Висота спинки крісла, см: 71
Висота сидіння крісла, см: 51-58
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Тканина
Матеріал підлокітників крісел: Хром з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 19,2
Гарантія: 12 місяців
Елегантні ручки крісла Оріон мають зручну форму, що дозволяє забезпечити максимальний комфорт при сидінні. Високоякісна оббивка надає оригінальності, витонченості і солідності.
Таке крісло буде мати гарний вигляд і в офісі, і домашній обстановці. Представлено в декількох колірних варіантах. Така різноманітність допоможе кріслу вписатися в інтер'єр будь-якого приміщення. Оббивка не сильно забруднюється навіть в ході тривалої експлуатації. З часом не втрачає презентабельності і дорогого зовнішнього вигляду. Крім того, ергономічні властивості крісла Оріон дозволяють підлаштовуватися під анатомічні особливості людини, яка сидить в кріслі.

Крісло Оріон Хром MB

Дана модифікація крісла Оріон комплектується міцними високоякісними металевими хромованими елементами і механізмом гойдання MultiBlock.

Механізм

Механізм MultiBlock (MB) представляє найбільше можливостей для користувача. Він найбільш потужний, стійкий і довговічний, виготовлений з найякісніших матеріалів і встановлюється у шкіряні крісла керівника великого розміру, що знаходяться в найвищій ціновій категорії. Він буде вірно служити тривалий термін самої інтенсивної експлуатації і витримає вагу до 150 кілограмів. Даний механізм дозволяє здійснювати глибоке гойдання по поздовжній осі і фіксувати положення крісла в п'яти обраних положеннях. Це дуже зручно, адже, як правило, топ-менеджери рідко використовують більше трьох положень фіксацій, а можливість їх урізноманітнити зробить відпочинок більш якісним і результативним. MultiBlock (MB) має дві ручки регулювання - висоти сидіння і амплітуди коливання. Гарантія на роботу механізму надається терміном на 1 рік.

Тканина Сідней

Тканина Сідней виробляється з використанням натурального волокна, яке робить матеріал екологічно безпечним і гіпоалергенним. Має підвищену міцність, пожежо- та зносостійкість, не схильна до витягування і деформації, добре переносить тривалу експлуатацію, розрахована на 35000 циклів. Класичний вид даної оббивної тканини: м'якість, легка ворсистість, забарвлення від яскравого до пастельного, роблять цю тканину дуже популярною. Меблі, виготовлені з використанням тканини Сідней, набувають оригінальний і привабливий вигляд, такі меблі стануть родзинкою в будь-якому інтер'єрі. Тканина Сідней не розрахована на часте вологе чищення, переважно чистити її потрібно щіткою або пилососом, при гострій необхідності можна замити забруднення теплим мильним розчином.

Правила догляду

Крісло Оріон не вимагає особливого догляду: можна використовувати і сухе, і вологе прибирання. Головне для прибирання використовувати тільки якісні миючі засоби.

Ви можете купити Крісло Оріон HB хром Сідней-27 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Оріон HB хром Сідней-27 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари