Крісло Оріон HB хром Мадрас Фірензе

Модель:
141626

10 126 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Оріон HB хром Мадрас Фірензе

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 150 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 65
Висота, см: 123-130
Ширина сидіння, см: 48
Глибина сидіння крісла, см: 48
Висота спинки крісла, см: 71
Висота сидіння крісла, см: 51-58
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Матеріал підлокітників крісел: Хром з м'якими накладками
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 19,2
Гарантія: 12 місяців

Елегантні ручки крісла Оріон мають зручну форму, що дозволяє забезпечити максимальний комфорт при сидінні. Високоякісна оббивка надає оригінальності, витонченості і солідності. Таке крісло буде мати гарний вигляд і в офісі, і домашній обстановці. Представлено в декількох колірних варіантах. Така різноманітність допоможе кріслу вписатися в інтер'єр будь-якого приміщення. Оббивка не сильно забруднюється навіть в ході тривалої експлуатації. З часом не втрачає презентабельності і дорогого зовнішнього вигляду. Крім того, ергономічні властивості крісла Оріон дозволяють підлаштовуватися під анатомічні особливості людини, яка сидить в кріслі.

ПРО КРІСЛО

ДИЗАЙН. Дана модифікація крісла Оріон комплектується міцними високоякісними металевими хромованими елементами і механізмом гойдання MultiBlock.

МЕХАНІЗМ. Механізм MultiBlock (MB) представляє найбільше можливостей для користувача. Він найбільш потужний, стійкий і довговічний, виготовлений з найякісніших матеріалів і встановлюється у шкіряні крісла керівника великого розміру, що знаходяться в найвищій ціновій категорії. Він буде вірно служити тривалий термін самої інтенсивної експлуатації і витримає вагу до 150 кілограмів. Даний механізм дозволяє здійснювати глибоке гойдання по поздовжній осі і фіксувати положення крісла в п'яти обраних положеннях. Це дуже зручно, адже, як правило, топ-менеджери рідко використовують більше трьох положень фіксацій, а можливість їх урізноманітнити зробить відпочинок більш якісним і результативним. MultiBlock (MB) має дві ручки регулювання - висоти сидіння і амплітуди коливання. Гарантія на роботу механізму надається терміном на 1 рік.
ОББИВКА. Матеріал колекції Мадрас має середньозернисту фактуру натуральної шкіри, з глянцевою поверхнею різних кольорів. Верхній шар виготовлений з якісного, високотехнологічного поліуретану, пористість якого дозволяє матеріалу дихати, робить його теплим і приємним, оксамитовим на дотик. Колекція включає кілька кольорів, які добре поєднуються з будь-якими інтер'єрами та дозволяють використовувати матеріал в якості тканини-компаньйона до натуральної шкіри.

Шкірозамінник Мадрас володіє такими незаперечними перевагами, як: висока міцність, безпека, благородний зовнішній вигляд, який довго залишається незмінним навіть при активній експлуатації, високу схожість з натуральними аналогами, стійкість до вигорання і стирання, простота у догляді.

ПРАВИЛА ДОГЛЯДУ. Крісло Оріон не вимагає особливого догляду: можна використовувати і сухе, і вологе прибирання. Головне для прибирання використовувати тільки якісні миючі засоби.

Ви можете купити Крісло Оріон HB хром Мадрас Фірензе в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Оріон HB хром Мадрас Фірензе з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари