Крісло Спринт FS/АМФ-5 Квадро-6

Модель:
141538

2 837 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Спринт FS/АМФ-5 Квадро-6

Виробник: АМФ
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 59
Висота, см: 95-108
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 56
Висота сидіння крісла, см: 43-56
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Freestyle
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 10,7
Гарантія: 12 місяців

Крісло AMF Спринт  - відмінний і недорогий варіант для офісних співробітників або для будинку. Крісло виробляється як з високою спинкою 50 см, так і з низькою 40 см. Воно виготовляється в різноманітних варіантах оббивки і колірних рішеннях, можна підібрати варіант на ваш смак і відповідно до інтер'єру офісу або будинку. Хрестовина обладнана зручними коліщатками для переміщення з тентопреновим покриттям, що дозволяє використовувати крісло на ламінаті або кахлі. Невеликий розмір крісла забезпечить компактність, але в той же час є м'яке і просторе сидіння, м'яка спинка для підтримки попереку особи, яка сидить. Присутня можливість регулювання висоти крісла. Комплектується декількома варіантами підлокітників ергономічної форми.

ВІДЕО ОГЛЯД КРІСЛА

ДИЗАЙН. Практична модель для персоналу, володіє простим і красивим дизайном. Також крісло випускається з декількома варіантами механізмів, Фрістайл і Перманент-контакт.

ОСОБЛИВОСТІ. Дана модифікація крісла Спринт комплектується підлокітниками АМФ-5, міцними високоякісними пластиковими елементами і механізмом гойдання FreeStyle.

МЕХАНІЗМ. Механізм гойдання "FreeStyle" утримує спинку крісла в постійному контакті зі спиною людини, що сидить, забезпечуючи надійну підтримку в русі. Спинка відхиляється назад з ефектом гойдання і можливістю регулювання сили відхилення. Надійність конструкції механізму гарантує довгий термін служби. Співвідношення ціни та якості роблять механізм "FreeStyle" популярним, завдяки чому його використовують при виробництві більшості роликових крісел.

ВІДЕО ОГЛЯД МЕХАНІЗМУ

ОББИВКА. Тканина Квадро відноситься до групи жакардових шеніллів, поєднуючи в собі зручність, міцність, м'якість шенніла і красу, зносостійкість і щільність жаккарда. Технологія виготовлення дозволяє об'єднати екологічність, вогнестійкість і довговічність.
Технічні показники тканини Квадро високі: розрахована на 30000 циклів використання, добре зберігає форму, не витягується, не вицвітає, гіпоалергенна, повітряпроникна.
За зовнішніми характеристиками тканина відповідає найжорсткішим критеріям: широка кольорова палітра, оксамитова і приємна на дотик тканина, створює оригінальний і благородний вид меблів, які здатні прикрасити будь-який інтер'єр, меблі, що оббиті жаккардом, ніколи не втрачають актуальності.
Догляд за тканиною Квадро зовсім необтяжливий: її можна чистити щіткою, замивати, пилососити.

ПРАВИЛА ДОГЛЯДУ. Для догляду за комп'ютерним кріслом Спринт не потрібно особливо ретельний підхід. Рекомендується періодично проводити вологе прибирання з використанням тільки якісних миючих засобів, що не містять спирту. Або використовуйте пилосос для очищення оббивки від пилу і дрібних забруднень.

Ви можете купити Крісло Спринт FS/АМФ-5 Квадро-6 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Спринт FS/АМФ-5 Квадро-6 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари