Поворотне офісне крісло Q-935 Signal Чорний

Модель:
141517

4 557 грн.

Опис та характеристики на Поворотне офісне крісло Q-935 Signal Чорний

Виробник: Сигнал
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 62
Глибина, см: 50
Висота, см: 114
Матеріал каркаса: Пластик
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Вага, кг : 17
Гарантія: 12 місяців
Поворотний офісне крісло Q-935 Signal Чорний - представляє лінійку польських офісних крісел. Спинка і сидіння виконані з тканини і сітки, що дозволить вашій спині дихати, а механізм нахилу дозволить вам відпочити під час довгої роботи. Крісло виконане з міцного пластику, а його форма з поперековим вигином дозволить вам насолодитися його використанням на протягом довгого часу.

ДИЗАЙН. Спинка і сидіння крісла виконані з високоміцної і якісної сітки і міцної тканини, дихаючої і приємної на дотик. Крісло підійде для будь-якого сучасного інтер'єру, особливо для кабінету в офісі. Чорне сидіння і спинка - виглядає стильно і зручно, так і є! В даному кріслі є нерегульований підголівник.

ОББИВКА. Спинка і сидіння крісла виготовлені з міцної і практичної тканини. Цей матеріал еластичний, дуже повітропроникний, міцний і стійкий до зношування. Сидіти в такому кріслі комфортно, особливо в жарку погоду.

МЕХАНІЗМ. У кріслі використовується механізм нахилу і газліфт, що дозволить вам налаштувати крісло в залежності від вашого зрісту і нахилити спинку, щоб відпочити від роботи.

ПІДЛОКІТНИКИ.  Підлокітники не регульовані. Виготовлені підлокітники з міцного пластику, поверхня має текстуру з захистом від ковзання ваших рук, що дуже зручно під час роботи. Підлокітники забезпечують достатнє розслаблення ваших рук.

ХРЕСТОВИНА. Красива і міцна хрестовина виготовлена ​​з пластику, пофарбованого в чорний колір. Вона не боїться інтенсивних навантажень і не схильна до подряпин, а також розрахована на навантаження до 120 кг. Хрестовина з металу буде довго і надійно служити вам. Пластикові ролики забезпечать необхідну мобільність крісла.

ОСОБЛИВОСТІ. Це крісло було розроблено для офісу і комфорту навчання. Це ідеальне рішення для сучасного офісу, навчання, студентської кімнати. Оригінальна поворотне крісло урізноманітнює інтер'єр в стилі модерн і лофт.

Ви можете купити Поворотне офісне крісло Q-935 Signal Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Поворотне офісне крісло Q-935 Signal Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари