Крісло конференційне АКЛАС Тіто BL CF Чорний

Модель:
141375

1 920 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло конференційне АКЛАС Тіто BL CF Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для конференцій
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 54
Глибина, см: 65
Висота, см: 93
Ширина сидіння, см: 45
Глибина сидіння крісла, см: 48
Висота спинки крісла, см: 50
Висота сидіння крісла, см: 43
Розмір основи крісла, см: 54х55
Матеріал каркаса: Дерево і пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Основа: Полози
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Ні
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Вага, кг : 10
Гарантія: 12 місяців

Крісло конференційне АКЛАС Тіто BL CF Чорний (Чорний) - це конференционное крісло, в якому всі компоненти підібрані для задоволення потреб користувача. Дана модель підійде для вимогливих технічних фахівців і офісного персоналу, адже воно дуже зручне, відмінно розбавляє суворий офісний інтер'єр і має демократичну ціну, що порадує в першу чергу керівництво компанії. Модель застосовується для облаштування переговорних, приймалень, залів очікування та подібних офісних приміщень.

Дизайн. Зовнішній вигляд крісла Тіто стильний і легкий завдяки повітряній сітчастої оббивці і незвичайній формі спинки. Чорний колір гармонійно впишеться в будь-який інтер'єр, а в поєднанні з полупрозрачностью матеріалу спинки, крісло виглядає стильним і сучасним.

Оббивка. Нейлонова сітка, натягнута на міцний пластиковий каркас, одна з головних особливостей цього крісла. З нею ви будете комфортно себе відчувати навіть в самий жаркий день завдяки її "дихаючими" властивостями. Сидіння обтягнуте такою ж сіткою, але з підкладкою. Цей матеріал відмінно справляється з інтенсивним навантаженням, надовго зберігає свої властивості і привабливий зовнішній вигляд завдяки своїй еластичності, підвищеної повітропроникності, міцності і зносостійкості.

Підлокітники. Пластикові широкі підлокітники, встановлені в даній моделі, забезпечать відмінну підтримку рук. Поверхня підлокітників має текстуроване покриття, яке захищає її від подряпин і незначних механічних пошкоджень.

Підстава. Каркас крісла Тіто виготовлений з металу. Матове покриття металу чорного кольору виглядає стильно і завершує строгий образ моделі. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до виникнення подряпин. Для захисту підлоги в кріслі встановлені пластикові заглушки.

Особливості. Крісло Тіто має помірно м'яке сидіння, що добре для тривалого перебування на одному місці. Ергономічність спинки забезпечується за рахунок правильно сформованого каркаса, який забезпечує надійну бічну підтримку спини. Додаткова підтримка хребта в області попереку здійснюється за рахунок прогину і додаткової пластикової пластини, які знімають частину навантаження на хребет. Крісло Тіто CF - якісне і зручне конференц-крісло з сучасним дизайном за дуже привабливою ціною!

Ви можете купити Крісло конференційне АКЛАС Тіто BL CF Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло конференційне АКЛАС Тіто BL CF Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Oksana 17.02.2022

Шикарное кресло для конференц кабинета. Качественное и симпатичное)

Ответ продавца

Оксана, спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вы довольны покупкой! Обращайтесь к нам еще.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари