Крісло АКЛАС Тіроль CH MB Бежевий

Модель:
141172

12 185 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Тіроль CH MB Бежевий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 65
Глибина, см: 70
Висота, см: 119-129
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 48-58
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Multi-Block
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкіра
Колір оббивки: Бежевий
Матеріал підлокітників крісел: Метал і шкіра
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 110/45/65
Вага, кг : 22
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Тіроль CH MB Бежевий (LC-F) - це елегантне крісло для керівника, яке, завдяки своєму привабливому зовнішньому вигляду, правильної ергономіки та відмінній якості матеріалів і збірки, знайшло багато шанувальників серед наших клієнтів. Головна особливість даної моделі - м'які ергономічні подушки, які створюють правильний і гарний рельєф і формують зручну посадку. Висока спинка з інтегрованим підголовником розрахована на користувача високого і вище середнього зросту. Зручні бічні валики забезпечують хорошу підтримку спини. У таке крісло відразу хочеться присісти і переконається в його м'якості і зручність. Добротний монолітний дерев'яний каркас має правильну по ергономіці форму і розрахований на великі навантаження.

Дизайн. Зовнішній вигляд даної моделі дозволяє їй відмінно вписатися в стильний кабінет успішного ТОП-менеджера і в затишну домашню обстановку. Плавні лінії, вдале злиття шкіри і хрому - Тіроль не тільки порадує око, а й гідно виглядатиме як в класичній обстановці, так і в сучасному хай-тек просторі.

Оббивка. В якості оббивки в даному кріслі використана натуральна шкіра. Цей матеріал відмінної якості і не вимагає особливого представлення - надійний, міцний, природний матеріал.

Механізми. Як регулюючого механізму в кріслі Тіроль використаний мультиблок. Цей механізм простий в налаштуванні і експлуатації. За допомогою ручки ви можете перемикати режим гойдання в фіксований статичний режим, і назад. У режимі хитання підвищеної комфортності ви зможете повноцінно розслабитися і відпочити, не встаючи з улюбленого крісла. Зафіксувати крісло можна в 5 різних положеннях - від строго базового вертикального, до майже горизонтального. Крім того, мультиблок оснащений системою "антишок", яка вбереже вас від різкої зміни положення крісла. Висоту сидіння можна змінити за допомогою газліфта. Жорсткість гойдання регулюється під вагу користувача за допомогою декоративної циліндричної ручки під кріслом.

Підлокітники. Підлокітники в даній моделі металеві, хромовані. Вони оснащені м'якими накладками в колір основної оббивки, які вбережуть ваші руки від контакту з холодним металом і забезпечать м'якість і комфорт.

Хрестовина. Металева хрестовина у крісла Тіроль досить міцна і розрахована на вагу до 120 кг. На хромованому покритті хрестовини не залишаються сліди від взуття або дрібні подряпини в процесі експлуатації, що зберігає привабливий вигляд крісла надовго. Роликові опори забезпечують крісла необхідну мобільність. У даній моделі за замовчуванням встановлені пластикові ролики. Залежно від підлогового покриття і за бажанням клієнта, ролики можна замінити під конкретні вимоги приміщення, в якому буде експлуатуватися крісло. Пластикові підходять для м'яких покриттів, а прогумовані - для паркету або ламінату. Хромовані ролики можна підібрати для будь-яких покриттів, їх головною перевагою є відмінне поєднання з хромованою хрестовиною.

Особливості. Ергономічний прогин в поперековій області, високий інтегрований підголовник з м'якою накладної подушкою і спеціальне поглиблення в сидінні створюють Вам обволікає підтримку, яка враховує всі анатомічні особливості будови тіла людини. М'якість сидіння і спинки забезпечується за рахунок товстого шару якісного поролонового наповнювача, яка не просідає з часом. У подушках використаний спеціальний меблевий силіконовий наповнювач. Крісло Тіроль - це красива модель високої якості і з продуманою конструкцією - відмінне поєднання на свою ціну.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Тіроль CH MB Бежевий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Тіроль CH MB Бежевий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари