Крісло АКЛАС Оран CH ANF Бежевий

Модель:
141142

5 980 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Оран CH ANF Бежевий

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 65
Глибина, см: 65
Висота, см: 114-121
Ширина сидіння, см: 54
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 72
Висота сидіння крісла, см: 46-53
Розмір основи крісла, см: D-70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Бежевий
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/45/65
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Оран CH ANF Бежевий (PU F) - стильна модель, яка ідеально підходить для кабінету керівника, оформленого в сучасному стилі. За рахунок елегантного дизайну і гармонійного поєднання різних елементів, стане відмінним помічником і родзинкою інтер'єру. Оран - це крісло, в якому гармонійно поєднується класичний дизайн, якісні матеріали та сучасні механізми. У ньому ви зможете комфортно працювати, не відчуваючи втоми від багатогодинного сидіння. Завдяки правильно сформованому рельєфу, його сміливо можна віднести до категорії ергономічних крісел. М'який наповнювач формує дуже м'яку, обволікаючу посадку.

Дизайн. Елегантна класика - ось як можна охарактеризувати це крісло. Силует досить стриманий, але завдяки вдалому поєднанню ліній прошивки, шкіри і блискучого металу, модель виглядає розкішно і затишно. Сидіння і спинка прикрашені перетяжками прошивки, які разом з товстим шаром наповнювача формують зручне посадочне місце. Блискучі металеві деталі гармонійно обрамляють оббивку і тільки підкреслюють красу крісла.

Оббивка. Як і личить солідному статусу моделі, Оран виготовлена ​​з якісної екокожі. Цей матеріал практично не поступається за своїми якостями натуральної шкіри, а ціна - це його основна перевага. Він має натуральну основу і відмінно зарекомендував себе за роки використання в офісі. Екокожа міцна, еластична і проста в догляді.

Механізми. Дане крісло оснащене механізмом аніфікс. Це популярний механізм з можливістю фіксації в будь-якому зручному положенні, який допоможе вам урізноманітнити робочий час сеансом приємного відпочинку, навіть не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити важливий звіт. Механізм досить просто відрегулювати під конкретну вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Газліфт допоможе встановити оптимальну для Вашого росту висоту сидіння.

Підлокітники. Елегантний дугоподібний вигин металевих підлокітників, доповнений м'якими накладками, не тільки прекрасно доповнює зовнішню красу крісла, але і вбереже ваші руки від контакту з холодним металом і подарує їм відчуття максимального комфорту. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб в нижньому положенні сидіння крісло можна присунути впритул до столу.

Хрестовина. Хрестовина у даного крісла з міцного хромованого металу. Завдяки цьому йому забезпечена надійність і стійкість. При цьому воно легко пересувається за допомогою роликів. Хромоване покриття дуже стійке, воно відмінно захищає поверхню від дрібних подряпин і пошкоджень. Така хрестовина з часом не втратить свій первинний зовнішній вигляд і буде довго радувати вас своїм холодним блиском. Універсальні прогумовані ролики, по-замовчуванню встановлені в кріслі, підійдуть для будь-якого типу підлогового покриття. Також для даної моделі підійдуть ролики з хромованими накладками в стилістиці крісла.

Особливості. Спинка крісла має правильний вигин у поперековій області, завдяки чому знімається навантаження з хребта і ви будете продуктивно і комфортно працювати, зовсім не відчуваючи втоми навіть в кінці робочого дня. М'які валики формують зручну бічну підтримку.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Оран CH ANF Бежевий в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Оран CH ANF Бежевий з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари