Крісло АКЛАС Натан CH TILT Чорний

Модель:
141140

3 640 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Натан CH TILT Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 58
Глибина, см: 58
Висота, см: 98-108
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 46
Висота спинки крісла, см: 60
Висота сидіння крісла, см: 40-50
Розмір основи крісла, см: D-60
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Метал
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 75/45/65
Вага, кг : 16
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Натан CH TILT Чорний (PU A) - зручне і практичне офісне крісло, яке відмінно підійде для оформлення офісів і домашньої обстановки. Стильний дизайн з хромованим підставою і елегантна класична оббивка - це бездоганне поєднання, яке робить це крісло універсальним, воно відмінно виглядатиме в будь-якому інтер'єрі.

Дизайн. Стильна прошивка стільця формує неповторний рельєф спинки і сидіння - посидівши в цьому кріслі всього кілька хвилин ви, безсумнівно, відчуєте і відзначите його комфортність. Декоративні горизонтальні лінії прошивки і м'який наповнювач формують широкі валики. Ці деталі не тільки роблять посадку крісла м'якою, але і формують запам'ятовується силует, характерний саме для даної серії крісел. Хромовані елементи - підлокітники і підстава - забезпечують моделі стійкість і міцність, а також надають їй сучасний і стильний вигляд.

Оббивка. В якості оббивки була обрана екошкіра, яка не поступається за своїми якостями натуральної шкіри, а її ціна - це приємний бонус для покупця. Цей матеріал має натуральну бавовняну основу, міцний, еластичний і простий у догляді. В такому гідному вбранні ваше крісло відмінно збереже первинний зовнішній вигляд на довгі роки.

Механізми. Це комфортне крісло оснащене механізмом гойдання TILT. З ним ви зможете повноцінно насолоджуватися часом, проведеним в цьому кріслі. Включивши режим гойдання підвищеної комфортності, можна ненадовго розслабитися і відволіктися від повсякденної робочої метушні. Повернути крісло в статичний режим просто - засунувши важіль на місце. За допомогою декоративної ручки під сидінням, такий механізм легко налаштовується під вагу користувача. Газліфт дозволить відрегулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом, налаштувавши його під своє зростання.

Підлокітники. Підлокітники виготовлені з хромованою труби, яка плавно переходить в каркас крісла. Така конструкція досить жорстка, міцна і надійна. Доповнений накладками з чорного пластику, блискучий метал прекрасно підкреслює зовнішню красу крісла. Хромоване покриття дуже стійке. Воно не дряпається, а значить надовго збереже красу крісла.

Хрестовина. Металева хрестовина відмінно витримує навантаження до 120 кг. Промені хрестовини мають вигнуту форму, що формує елегантний силует крісла. Крісло легко пересувається завдяки роликовим опорам. Крісло оснащене універсальними прогумованими роликами, які підійдуть для всіх типів підлогових покриттів.

Особливості. Крісло середніх розмірів, з м'якою посадкою. Висота спинки нижче, ніж у повнорозмірною модифікації на хрестовині, але в усьому іншому крісло таке ж комфортне. Монолітне дерев'яну основу спинки має ергономічний прогин в поперековій області, що забезпечить вашій спині комфортну підтримку і зніме навантаження з хребта. Передня частина сидіння має скошений край, щоб не пережималися судини ніг, а значить, ногам було більш комфортно під час тривалого перебування на одному місці. Крісло Натан - гідна модель за привабливою ціною, яка відмінно підійде для вашого кабінету, як в офісі, так і вдома. З ним часто купують конференційні крісла на полозах для оформлення офісного простору в єдиному стилі.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Натан CH TILT Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Натан CH TILT Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари