Крісло АКЛАС Марті CH CF Чорний

Модель:
141133

4 200 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Марті CH CF Чорний

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 59
Глибина, см: 61
Висота, см: 105
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 57
Висота сидіння крісла, см: 48
Розмір основи крісла, см: 48х50
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Основа: Конференц-основа
Режим гойдання крісла: Ні
Регулювання жорткісті гойдання : Ні
Регулювання висоти сидіння : Ні
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Нерегульований
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 65/45/65
Вага, кг : 14
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Марті CH CF Чорний (PU A) - зручне і практичне конференц-крісло, яке відмінно підійде для оформлення конференц-залів, офісних приймалень, готельних холів, домашнього кабінету. Стильний дизайн з хромованими ніжками і елегантна класична оббивка - бездоганне поєднання, яке робить це крісло універсальним, воно відмінно виглядатиме в будь-якому інтер'єрі.

Дизайн. Дизайн крісла простий і лаконічний. Проста геометрія, чіткі горизонтальні лінії прошивки, елегантне поєднання хрому і екокожі - крісло виглядає стильно і красиво. Поверх основи сидіння є суцільна накладка на всю довжину посадкового місця з тонким шаром меблевого силікону всередині. Завдяки їй посадка ставати більш м'якою. Хромовані деталі крісла надають йому сучасний і стильний вигляд.

Оббивка. В якості оббивки була обрана екошкіра, яка не поступається за своїми якостями натуральної шкіри, а її ціна - це приємний бонус для покупця. Цей матеріал має натуральну бавовняну основу, міцний, еластичний і простий у догляді. В такому гідному вбранні ваше крісло відмінно збереже первинний зовнішній вигляд на довгі роки.

Підлокітники. Підлокітники в даній моделі - це плоскі металеві труби, які забезпечує надійну підтримку вашим рукам. Приємний ергономічний вигин підлокітників дозволить вашим рукам знайти надійний і комфортну опору. Доповнений м'якими накладками, блискучий метал прекрасно підкреслює зовнішню красу крісла. Хромоване покриття дуже стійке, воно не дряпається, а значить, надовго збереже красу крісла.

Підстава. П-подібний каркас вигнутий з цільної металевої труби. Його конструкція досить міцна і стійка. Хромовані елементи, як дзеркала, відображають силуети інтер'єру і відблиски світла. Вони не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне і стійке до всіляких зовнішніх факторів. Форма підстави дозволяє кріслу трохи пружинити, створюючи ефект легкого похитування. Пластикові заглушки в підставі рами захищають підлогу від подряпин і пошкоджень.

Особливості. Крісло середнього розміру, посадка досить глибока, а значить сидіти в кріслі Марті досить комфортно. Монолітне дерев'яну основу спинки має ергономічний прогин в поперековій області, що забезпечить вашій спині комфортну підтримку і зніме навантаження з хребта. Сидіння має спеціальне поглиблення в центральній частині і скошений передній край, які служить для того, щоб не пережималися судини, а значить, ногам було більш комфортно під час тривалого перебування на одному місці. Марті CF - симпатичне конференц-крісло хорошої якості за привабливою ціною.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Марті CH CF Чорний в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Марті CH CF Чорний з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари