Кресло АКЛАС Сити CH ANF Сіре

Модель:
141032

4 460 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Кресло АКЛАС Сити CH ANF Сіре

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 65
Глибина, см: 65
Висота, см: 119-129
Ширина сидіння, см: 50
Глибина сидіння крісла, см: 50
Висота спинки крісла, см: 75
Висота сидіння крісла, см: 48-58
Розмір основи крісла, см: 70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Сірий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик, Поліуретан
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : На коліщатках
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 95/45/65
Вага, кг : 13
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Сіті CH ANF Сірий (Сірий) - елегантне офісне крісло, що поєднує в собі легкий дизайн і сучасні технології. Завдяки своїй ергономічності і практичності, це крісло стане надійним помічником для тих, хто багато часу проводить на своєму робочому місці. Одна з особливостей Сіті - особливе поєднання оббивок спинки з нейлонової сітки і стільникового тканини. Крісло виглядає стильно. Оригінальний каркас спинки ергономічної зігнутої форми, в основі якого міцна пластикова рама, обтягнутий міцної нейлонової сіткою, що допомагає створити приємний підтримуючий ефект спини з боків і в області попереку.

Дизайн. Дизайн крісла - урбаністичний, що відповідає сучасним віянням моди. Елегантна сітчаста спинка - це основний елемент декору даної моделі.

Оббивка. В якості оббивки сидіння використана нейлонова стільниковий тканину завтовшки 4 мм. Спинка - з міцної нейлонової сітки, яка надає кріслу легкість і легкість. Обидва ці матеріали "дихаючі" і еластичні, прекрасно відводять вологу в жарку погоду і відмінно тримають форму, а це просто незамінні якості для матеріалу офісного крісла, яке повинне витримувати великі навантаження в повсякденній експлуатації. За своєю структурою вони схожі, тільки тканину має додаткову підкладку, що збільшує її міцність і зносостійкість.

Механізми. Дане крісло оснащене механізмом гойдання Anifix, з фіксацією в будь-якому зручному положенні, який допоможе вам розбавити робочий день хвилинами приємного відпочинку, не відволікаючись від важливих справ. За допомогою газліфта є можливість налаштовувати висоту крісла під конкретні потреби. Завдяки декоративної ручці під сидінням, такий механізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати виключно безпечно і правильно.

Підлокітники. У даній моделі стильні Т-подібні підлокітники з чорного пластику. Пластик має спеціальне гумове покриття, дуже приємне при фізичному контакті з руками.

Хрестовина. Хрестовина крісла Сіті виготовлена ​​з блискучого металу. Вона цільнолита, що збільшує її міцність і дає можливість витримувати навантаження до 150 кг. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Воно не боїться інтенсивних навантажень і не схильне до подряпин. Ролики забезпечують крісла необхідну мобільність. У даній моделі вони прогумовані і підійдуть для всіх типів підлогових покриттів. Для даної моделі також можна придбати ролики з хромованими накладками, які більш гармонійно виглядатимуть з блискучою металевою хрестовиною.

Особливості. Висока ергономічна спинка має прогин в поперековій області і спеціальний пластиковий валик, які забезпечують вашій спині комфортну підтримку, а вам - гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. Бічна підтримка, сформована каркасом, збереже правильну поставу. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке, разом з поролоновим наповненням, формує зручну посадку. Для збільшення міцності крісла, спинка оснащена декоративною опорою з товстостінного армованого пластику, до якої кріпиться підголівник. Підголівник зручний, дугоподібної форми. Він зніме зайве навантаження з шиї і дасть можливість максимально відпочити всьому тілу. Стильне і легке, практичне і комфортне - це все про крісло Сіті! Переконатися в цьому ви зможете, примірявши його на себе!

Ви можете купити Кресло АКЛАС Сити CH ANF Сіре в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Кресло АКЛАС Сити CH ANF Сіре з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Валерия 18.02.2022

Удобное кресло для работы в офисе, особенно прогиб в пояснице! 5+

Ответ продавца

Валерия, спасибо за ваш отзыв! Мы рады, что вы довольны креслом. Обращайтесь к нам еще!

Василий Бондаренко 12.08.2021

Приехало кресло без приключений. Все собрали по инструкции. Удобное. Главным преимуществом является наличие всех регулировок. Подлокотники, высота сиденья, наклон спинки. Механизм как у крутых кресел из кожи, но на ткани сидеть приятнее.

Ответ продавца

Василий, благодарим вас за отзыв на кресло Сити. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Нора 05.08.2021

Удобное и недорогое. Быстро привезли и я еще заказала сборку, качество услуг на уровне)

Ответ продавца

Нора, благодарим вас за отзыв на кресло Сити. Мы рады, что вы довольны покупкой и качеством услуг компании Лофт Дизайн. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Алина Егорова 29.07.2021

За такую цену и кресло руководителя - просто находка)) Оно и качается, и можно регулировать по высоте и фиксировать под наклоном с помощью рычагов. Спинка из сетки позволяет дышать спине, в общем - класс!

Ответ продавца

Алина, благодарим вас за отзыв. Мы рады, что вы довольны покупкой кресла. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Павел Александр 02.07.2021

Делали обьемный заказ 25 шт в офис.
Немного ждали с производства, но в целом задержки как таковой не было.
Кресла хорошие, цена нормальная, доставка быстрая.

Ірина Заневич 23.06.2021

Классное кресло за свои деньги. Привезли в течении 3-х дней, собрали сами.
Отдельный плюсик за подголовник.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари