Крісло АКЛАС Маккай CH ANF Чорне

Модель:
141008

6 200 грн.

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Маккай CH ANF Чорне

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 63
Глибина, см: 75
Висота, см: 116-124
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 52
Висота спинки крісла, см: 74
Висота сидіння крісла, см: 46-54
Розмір основи крісла, см: 70
Механізм для крісел: Anyfix
Матеріал каркаса: Метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Метал, Шкірозамінник
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : На коліщатках
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 85/45/65
Вага, кг : 20
Гарантія: 12 місяців

Крісло АКЛАС Маккай CH ANF Чорний (PU A) - це ще один яскравий представник з колекції офісних крісел бізнес-класу, ідеальне поєднання яскравої зовнішності, бездоганної якості і привабливої ​​ціни. Красиве, ергономічне, якісне - що ще можна бажати від надійного бойового помічника в цьому шаленому ритмі сучасного ділового життя? Модель дуже зручна, розрахована на користувача середнього і невисокого зросту, з широкою і м'якою посадкою. Таке крісло гідно впишеться і в стильний робочий кабінет керівника, і в сучасну домашню обстановку.

Дизайн. Сидіння крісла має оригінальний дизайн - додаткові подушки сидіння і спинки виглядають дуже красиво, а крісло дійсно дуже м'яке. Вбудований високий підголівник сформований за таким же принципом, що забезпечить шиї і голові надійну і комфортну опору.

Оббивка. Для даної моделі в якості оббивки використовується якісна екошкіра. Екокожа - високотехнологічний сучасний матеріал, який практично не поступається за своїми якостями натуральній шкірі, а її ціна - це додатковий плюс для покупця. Кілька популярних кольорів оббивки дають можливість підібрати колір або під конкретний дизайн інтер'єру, або ж за смаком і бажанням.

Механізми. Вбудований механізм гойдання підвищеної комфортності Аніфікс дає можливість влаштувати сеанс релаксу, не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи становити грандіозні плани підкорення бізнес-олімпу, а після - зайнятися поточними справами, зафіксувавши крісло в зручному положенні. Надійний газо-масляний амортизатор дозволяє змінити висоту крісла з урахуванням вашого зрісту.

Підлокітники. Ергономічні міцні металеві підлокітники доповнені м'якими накладками, що не тільки прекрасно доповнюють зовнішню красу крісла, але і дарують вашим рукам почуття максимального комфорту.

Хрестовина. Міцна металева хрестовина з хромованим покриттям розрахована на великі навантаження, привабливо виглядає і відмінно протистоїть механічним пошкодженням. Блискуче хромоване покриття металу не тільки красиве, але і дуже міцне. Стандартна комплектація роликовими опорами для м'яких підлогових покриттів може бути змінена за бажанням клієнта. Для даної моделі відмінно підійдуть ролики з хромованими накладками, які гармонійно поєднуються з металевими деталями і доповнюють загальний образ моделі.

Особливості. Крісло має широку прямокутну спинку, а значить, в ньому комфортно буде навіть людині вище середнього зросту. Дуже м'яке силіконове наповнення в накладних подушках подарує вам відчуття комфорту. Міцний дерев'яний каркас правильної ергономічної форми, забезпечить надійну підтримку хребта. Все це допоможе зберегти відмінне самопочуття протягом всього перебування в кріслі. Маккай - стильне офісне крісло, яке не тільки вигідно підкреслить солідний статус свого господаря, але і стане йому незамінним помічником в повсякденному житті.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Маккай CH ANF Чорне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Маккай CH ANF Чорне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари