Крісло дитяче АКЛАС Кеві CH TILT прінтовой (Рожеві бульбашки)

Модель:
140991

2 480 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло дитяче АКЛАС Кеві CH TILT прінтовой (Рожеві бульбашки)

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Дитячі крісла
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 42
Глибина, см: 52
Висота, см: 79-89
Ширина сидіння, см: 40
Глибина сидіння крісла, см: 37
Висота спинки крісла, см: 44
Висота сидіння крісла, см: 42-52
Розмір основи крісла, см: D-54
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Метал і дерево
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Прінтовий
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Ні
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 65/45/65
Вага, кг : 12
Гарантія: 12 місяців

Крісло дитяче АКЛАС Кеві CH TILT прінтовой (Рожеві бульбашки) - це комп'ютерне крісло для дітей і підлітків. Воно - для тих, хто любить оригінальний дизайн, практичність, компактність і відмінну якість. Крісло стильне, комфортне і досить міцне. Ергономічна форма дозволить правильно сформуватися спині вашої дитини, знімаючи навантаження і втому при заняттях і розвагах.

Дизайн. Простий і лаконічний дизайн даної моделі робить її універсальною. Таке крісло виглядає стильно і відмінно впишеться в простір дитячої та в домашню обстановку. Важливі деталі, такі як незвичайна форма спинки, яскравий принт і блискуча хромована хрестовина, роблять крісло привабливим, і в той же час досить міцним і "витривалим", готовим витримати будь-які навантаження.

Оббивка. Оббивка крісла - спеціальна меблева тканина. Гарний принт, зробить крісло родзинкою інтер'єру кімнати для підлітка. Тканина досить міцна, зносостійка, легко чиститься і не вигорає під впливом ультрафіолету. Наповнювач - з якісного формованого меблевого поролону, який відмінно тримає форму і не просаживается згодом. Матеріал екологічно чистий, не має запаху і приємний на дотик.

Механізми. Механізм гойдання Tilt, встановлений в кріслі дає можливість приємно відпочити після старанної роботи. Газліфт допоможе відрегулювати висоту крісла так, щоб дитина могла влаштуватися в ньому з максимальним комфортом відповідно до своїм зростанням. Таке крісло прослужить досить довго, адже воно буде "рости" разом зі своїм господарем.

Підлокітники. Дана модель не комплектується підлокітниками в зв'язку з тим, що крісло призначається для дітей. Відсутність підлокітників допомагає дитині краще тримати спину в правильному положенні. Це сприяє формуванню здорової постави і запобігає проблеми з викривленням хребта.

Хрестовина. Металева хрестовина забезпечує кріслу міцність і стійкість, вона розрахована на навантаження понад 100 кг. Хромована поверхня металу не втратить свою красу з часом, адже вона дуже міцна і стійка до всіляких зовнішніх факторів. У даній моделі встановлено більш практичні і універсальні прогумовані ролики, які підійдуть для будь-яких підлогових покриттів.

Особливості. В основі сидіння використовується гнуто клеєна фанера з поролоновим наповненням під оббивкою. Трапециевидная форма спинки створює комфортну поперекову підтримку спини, а скошений передній край сидіння вбереже судини ніг від пережимания, а значить ноги не будуть втомлюватися і затікати після тривалого перебування на одному місці. Дитяче крісло Кеві - стильне, практичне і зручне крісло за прийнятною ціною.

Ви можете купити Крісло дитяче АКЛАС Кеві CH TILT прінтовой (Рожеві бульбашки) в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло дитяче АКЛАС Кеві CH TILT прінтовой (Рожеві бульбашки) з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Алефтина Царкато 02.08.2021

Для ребенка - идеальное кресло для учебы. Моя доченька рада, что я подарила ей такое кресло, постоянно хвастается всем своим подружкам, как оно ей нравится. Спасибо!

Ответ продавца

Алефтина, благодарим вас за отзыв! Мы рады, что вы и ваша дочь довольны покупкой. Обязательно обращайтесь к нам еще!

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари