Крісло АКЛАС Арсі WT TILT Помаранчеве

Модель:
140924

2 980 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло АКЛАС Арсі WT TILT Помаранчеве

Виробник: Аклас
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для персоналу
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 54
Глибина, см: 55
Висота, см: 93-103
Ширина сидіння, см: 45
Глибина сидіння крісла, см: 45
Висота спинки крісла, см: 56
Висота сидіння крісла, см: 43-53
Розмір основи крісла, см: D-64
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Дерево
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Померанчевий
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Режим гойдання крісла: Так
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Немає
Регулювання кута нахилу спинки : Ні
Регулювання глибини сидіння : Ні
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Без підголівника
Особливості : Ергономічне
Розміри упаковки Д/Ш/В, см : 60/26/60
Вага, кг : 13
Гарантія: 12 місяців
Крісло АКЛАС Арсі WT TILT Помаранчевий (Помаранчевий) - стильне операторське крісло, що поєднує в собі строгий дизайн, відмінну якість і сучасні механізми. Оригінальний каркас спинки, в основі якого метал, обтягнутий міцної тканинної оббивкою, створює надійну опору в поперековій області. Крісло відмінно доповнить інтер'єр не тільки сучасного офісу, але і домашній кабінет і в дитячу кімнату.

Дизайн. Дизайн крісла - лаконічний, але в той же час стильний. Пофарбований в білий колір метал хрестовини і білі пластикові підлокітники красиво обрамляють сидіння і створюють позитивний настрій.

Оббивка. В якості оббивки в кріслі використана міцна коттоновая тканину типу рогожка. Меблева тканина - доступний за ціною, і в той же час досить міцний і надійний оббивний матеріал, який пройшов багаторічне випробування на міцність в сучасному шаленому офісному ритмі.

Механізми. Механізм гойдання Tilt дає можливість переключитися від роботи в режим приємного релаксу, не залишаючи улюблене крісло. Даний механізм має індивідуальну настройку під вагу користувача. Повернути в робоче положення крісло можна одним рухом руки. Газліфт дозволяє регулювати висоту крісла так, щоб ви влаштувалися в ньому з максимальним комфортом відповідно до вашого зростанням.

Підлокітники. У даній моделі стильні масивні підлокітники оригінальної форми з білого пластику. Вони мають горизонтальну робочу поверхню, що дозволяє зручно розмістити руки і зняти зайве навантаження з плечових суглобів.

Хрестовина. Витончена хрестовина крісла Арсі виготовлена ​​з металу, пофарбованого в білий колір. Хрестовина 5-ти променева, укомплектована роликовими опорами. Універсальні прогумовані ролики забезпечать крісла необхідну мобільність і підійдуть для всіх типів підлогових покриттів.

Особливості. Зручна ергономічна спинка має прогин в поперековій ділянці, який забезпечує вашій спині комфортну підтримку, а вам гарне самопочуття навіть у кінці насиченого робочого дня. У сидінні крісла використовується міцну основу з гнутоклеєної фанери, яке спільно з поролоновим наповненням формують зручну посадку. Поглиблення в центральній частині сидіння, і скошений передній край формують правильну і зручну посадку і захист від пережимания судин ніг. Посадка середньої жорсткості допоможе влаштуватися в кріслі комфортно, але, в той же час, буде підтримувати тіло в тонусі. Стильне, практичне і комфортне - саме так можна охарактеризувати крісло Арсі! Відмінне робоче крісло для офісу і вдома.

Ви можете купити Крісло АКЛАС Арсі WT TILT Помаранчеве в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло АКЛАС Арсі WT TILT Помаранчеве з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари