Крісло Гранде Хром Richman

Модель:
140727

8 982 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Гранде Хром Richman

Виробник: Ричман
Країна-виробник товару: Китай
Тип: Крісла для керівників
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 63
Глибина, см: 58
Висота, см: 128
Ширина сидіння, см: 53
Глибина сидіння крісла, см: 53
Висота спинки крісла, см: 69
Висота сидіння крісла, см: 59
Розмір основи крісла, см: D-54
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал каркаса: Хромований метал
Матеріал оббивки: Шкірозамінник
Матеріал підлокітників крісел: Хром з м'якими накладками
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Наявність підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований
Особливості : На коліщатках
Вага, кг : 16
Гарантія: 12 місяців

Крісло Гранде Хром Richman має схожість із кріслом "Бос". Така ж строгість, грубість, але менш масивний силует і розміри. Крісло відмінно підійде для кабінету керівника, підкреслюючи статус свого господаря.

Особливості моделі: посилений М1 механізм, хром + коричневий PU, чудова ергономіка, шикарний підголівник і підтримка попереку, білі обгумовані ролики, підлокітники хром-труба з м'якими накладками. Спинка і сидіння обладнані додатковими м'якими подушками для забезпечення максимального комфорту. Поперекова підтримка спинки добре виражена і сприяє правильному анатомічному положенню тіла під час використання крісла.

З одного боку модель виконана в строгому стилі, а з іншого - хромовані підлокітники і основа, є елементом більш сучасного стилю. Саме тому, дану модель можна віднести як до серйозного, так і до сучасного крісла і використовувати можна в будь-якому інтер'єрі, залежно від кольору оббивки.

Ви можете купити Крісло Гранде Хром Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Гранде Хром Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари