Софа розкладна Альма французький сірий Vetro

Модель:
144260

15 375 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Софа розкладна Альма французький сірий Vetro

Виробник: Ветро
Глибина, см: 93
Висота, см: 81
Ширина сидіння, см: 162
Матеріал каркаса: Дерево сосни та фанера
Матеріал оббивки: Тканина
Колір оббивки: Сірий
Вага, кг : 40
Софа Альма виконана в стилі мінімалізм, чудово підійде для облаштування вітальні, дитячої спальні та навіть кімнати відпочинку в офісі.

Каркас виготовлений з якісних матеріалів, таких як дерево сосни і фанери. Натуральні матеріали в основі дивана найнадійніший вибір, такого роду меблі прослужать вам довгий час. В якості наповнювача для сидіння вибрали макроволокно і пінополіуретан, що витримує значну вагу навантаження, швидко відновлює форму і має високу пружність. Механізм дивана це французька розкладачка, максимальний розмір спального місця це 162*191 см. Для оббивки вибрали зносостійку, приємну на дотик тканину, яка не втрачає свого зовнішнього вигляду протягом тривалого часу і легко піддається чищенню.

Софа Альма прекрасно підійде для невеликих приміщень, функціональна, завдяки тому, що перетворюється на повноцінне двоспальне місце. Якісні матеріали, комфортне сидіння робить його ідеальним вибором для вашого будинку.

Ви можете купити Софа розкладна Альма французький сірий Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Софа розкладна Альма французький сірий Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари