Пуф Рим Vetro

Модель:
144165

6 355 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Пуф Рим Vetro

Виробник: Ветро
Висота, см: 44
Ширина сидіння, см: 94
Глибина сидіння крісла, см: 44
Матеріал каркаса: Массив дерева і фанера
Матеріал оббивки: Бавовна
Колір оббивки: Сріблясто-сірий
Вага, кг : 14
Пуф Рим від компанії Vetro це стильне доповнення до будь-якого образу інтер'єру. Може бути як самостійна одиниця або в комплексі з модулем Рим.

Каркас виготовлений з масиву дерева, фанери і дерева модрини, такого роду матеріали є не тільки екологічними, але і довговічними. Як наповнювач обрано пінополіуретан, він здатний витримувати значну вагу і тривале навантаження, швидко відновлює свою форму і практичний в експлуатації. Оббивка виконана з матеріалу бавовна - це не тільки приємний на дотик матеріал, ще й він має високу повітропроникність, стійкий до деформації та стирання.

Пуф Рим стане затишним доповненням вашої гостьової зони, дитячої кімнати, спальні та лаунж зони. Якісні матеріали, стильний дизайн і функціональність це те, що треба для облаштування вашого будинку мрії.

Ви можете купити Пуф Рим Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Пуф Рим Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари