Софа Оскар айворі Vetro

Модель:
144161

46 125 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Софа Оскар айворі Vetro

Виробник: Ветро
Висота, см: 68
Ширина сидіння, см: 222
Глибина сидіння крісла, см: 80-111
Матеріал каркаса: Массив дерева і фанера
Матеріал оббивки: Букле
Колір оббивки: Айворі
Вага, кг : 74
Софа Оскар від компанії Vetro як ширяюча хмара, стане улюбленою зоною релаксу у вітальні. Класична форма вміло балансує з невимушеністю та легкістю.

Каркас виготовлений з дерева модрини, масиву дерева і фанери, натуральні якісні матеріали є екологічними і прослужать довгий час. Ніжки виконані з високоміцного пластику чорного кольору. Стійкі до стирання, механічних пошкоджень, вбережуть вашу підлогу від вм'ятин і подряпин. Для наповнювача вибрали макроволокно і пінополіуретан, він легко витримує велику вагу і тривале навантаження, швидко відновлює свою форму і не накопичує в собі пил. Для оббивки дивана використовували таку тканину, як букле. Незвичний вигляд, приємна на дотик, стійка до затягування і розтягування. Подушки на спинці та сидінні фіксовані, декоративні подушки знімні.

Софа чудово підійде під такі стилі інтер'єру як бохо, casual або модерн. Стане м'якою зоною відпочинку для всієї родини та друзів.

Ви можете купити Софа Оскар айворі Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Софа Оскар айворі Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари