Софа Лучія сіра золото Vetro

Модель:
144144

33 989 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Софа Лучія сіра Vetro

Виробник: Ветро
Висота, см: 91,5
Ширина сидіння, см: 217,5
Глибина сидіння крісла, см: 56-92
Матеріал каркаса: Масив дерева
Матеріал оббивки: Велюр
Колір оббивки: Сірий
Вага, кг : 44
Софа Лучія від компанії Vetro - це стильний і незвичайний дизайн у поєднанні з якісними матеріалами, приємним колірним рішенням. Такий представник м'яких меблів прикрасить ваш інтер'єр і доповнить його фарбами та затишком.

Ніжки виготовлені з матеріалу латунь, який має характерний йому золотистий колір. Матеріал вирізняється високою пластичністю, корозійною стійкістю і до механічних пошкоджень, і до стирання, тому його часто використовують у меблевій галузі. Основа софи виконана з масиву дерева. Як наповнення сидінь використовували пінополіуретан, який витривалий до тривалого впливу ваги, легко відновлює форму і не накопичує в собі пил. Оббивка дивана - це тканина велюр, приємна на дотик, не розтягується, легко піддається чищенню, матеріал довго зберігає свій колір і еластичні характеристики.

Софа Лучія не залишить нікого байдужим, від одного погляду на нього вже віє затишком і комфортом. Легко доповнить і підкреслить стиль вашого простору. Підійде для вітальні, оформлення лаунж зони вдома або в офісі.

Ви можете купити Софа Лучія сіра Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Софа Лучія сіра Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари