Подвійна навісна шухляда для столу BX-2

Модель:
143559

2 890 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Подвійна навісна шухляда для столу BX-2

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Навісна шухляда
Матеріал: Метал + ДСП
Направляючі ящика : Телескопічні
Ширина, см: 35
Висота, см: 24
Глибина, см: 50
Кількість шухляд: 2

Навісну шухляду для столу BX-2 можна встановити на більшість столів виробництва компанії Loft Design і не тільки. Він кріпиться безпосередньо до стільниці за допомогою шурупів. У наш час ми все рідше використовуємо шухляди, адже папір замінюється електронними носіями. Однак, на робочому місці неодмінно скупчуються канцелярське приладдя, ручки, зошити, лінійки та інше. Якщо Ви любите порядок в усьому, і Вам подобається, коли на столі немає нічого зайвого, достатньо встановити подвійну навісну шухляду, щоб наприкінці робочого дня складати туди все від сторонніх очей. У нижню шухляду можна скласти зошити, книжки блокноти, а у верхню - речі, якими ви користуєтеся найчастіше.

Навісна шухляда BX-2 складається з шухлядного блоку на дві шухляди та металевого тримача. Тримач виготовлено з гнутого листового металу, пофарбованого в чорний або сріблястий колір. Короб шухляди виконано з ДСП у кольорі Антрацит. Фасади шухляд можуть бути в декількох кольорах: Дуб Борас світлий, Горіх Модена, Дуб Палена, Венге Луїзіана, Білий і Антрацит.

Шухляди комплектуються телескопічними напрямними повного висування. Внутрішні розміри шухляди: 260 мм - ширина, 434 мм, 75 мм - висота.

Ви можете купити Подвійна навісна шухляда для столу BX-2 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Подвійна навісна шухляда для столу BX-2 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Інна Кузьменко 19.04.2023

Чудовий аксесуар для столу. Сучасний дизайн. Від себе рекомендую

Ответ продавца

Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобалось.

Андрей 17.04.2023

Возможно ли установить эти ящики под столом Z-110, желательно так, чтобы закрепиться на стальных направляющих под столешницей не сверля ДСП?

Ответ продавца

Именно к этой модели ящики установить не получится, потому что внизу под столешницей имеется металлическая решетка, к которой нельзя прикрепить держатель ящиков. Но даже, если бы можно было установить ящики, мы не советовали бы это делать, так как тогда останется слишком мало места для ног.

Володимир Волошин 28.03.2023

Замовляв в кольорі антрацит з чорним каркасом залишився задоволений якістю та зручністю цього виробу. Коли вже не залишається місця на столі, то ящики вам на допомогу. Рекомендую.

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари