Одинарна навісна шухляда для столу BX-1

Модель:
143558

2 090 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Одинарна навісна шухляда для столу BX-1

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Навісна шухляда
Матеріал: Метал + ДСП
Направляючі ящика : Телескопічні
Ширина, см: 35
Висота, см: 12
Глибина, см: 50
Кількість шухляд: 1
Шухляда для столу BX-1 можна встановити на більшість столів виробництва компанії Loft Design і не тільки. Він кріпиться безпосередньо до стільниці за допомогою шурупів. У наш час ми все рідше використовуємо ящики, оскільки папір замінюється електронними носіями. Однак, ручка, блокнот та інша дрібниця все ще знаходиться на кожному робочому місці. Якщо Ви любите порядок у всьому, і Вам подобається коли на столі немає нічого зайвого, достатньо встановити одинарну навісну скриньку, щоб наприкінці робочого дня складати туди все від сторонніх очей.

Навісна шухляда BX-1 складається з ящикового блоку на один ящик і металевого утримувача. Утримувач виготовлений із гнутого листового металу, пофарбованого в чорний чи сріблястий колір. Короб ящика виконаний із ДСП у кольорі Антрацит. Фасад ящика може бути в декількох кольорах: Дуб Борас світлий, Горіх Модена, Дуб Палена, Венге Луїзіана, Білий та Антрацит.

Шухляда комплектується телескопічними напрямними повного висування. Внутрішні розміри ящика: 260 мм – ширина, 434 мм, 75 мм – висота.

Ви можете купити Одинарна навісна шухляда для столу BX-1 в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Одинарна навісна шухляда для столу BX-1 з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Никита 12.06.2023

Отличное дополнение к столу. Единственное о чем жалею, так это о том что стол брал не у вас, так как качество у вас на высоте

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари