Настінні дзеркала у стилі лофт 

Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням
Сортування: За позицією
За ціною: 10 → 1000
За найменуванням

Змініть свій інтер'єр за допомогою ексклюзивного настінного дзеркала!

Настінне дзеркало є дуже зручним елементом декору кімнат. Судячи з назви, зрозуміло, що його вішають на стіну. Виходячи з цієї його особливості, можна виділити кілька переваг його використання в порівнянні з дзеркалами для підлоги:

• Рідше б'ється, ніж підлогові аналоги;

• Легко може змінюватись (для цього застосовують різні рами);

• Мобільність (за рахунок того, що його скрізь можна повісити);

• Здатність цікавим чином оформити інтер'єр (оскільки з настінних дзеркал можна робити цілі композиції подібно до ансамблів з фотографій і рамок до них).

Настінне дзеркало дійсно рідше б'ється, тому що воно міцно кріпиться до стіни і його важко буде ненароком зрушити з місця і розбити. Це означає, що такий предмет відрізняється тривалішим терміном експлуатації.

Що ж до легкості перетворення зовнішнього вигляду настінного дзеркала, те й тут воно виграє над іншими моделями. Справа в тому, що ви можете без особливих труднощів поміняти рамку, зняти її або взагалі змінити форму та розмір свого дзеркала. Це буде набагато простіше і дешевше зробити, ніж у випадку з предметом для підлоги.

Мобільність – це можливість вішати такий декоративний елемент у будь-якому місці приміщення, а також міняти його місце розташування.

Особливі естетичні властивості – ще одна перевага настінних дзеркал, тому що за їх допомогою справді можна оригінально та незвичайно прикрасити те чи інше приміщення. Можна не просто зробити одну дзеркальну стінку, але й продумати нетривіальні композиції з дзеркал різного розміру і форми. Такий прийом зробить інтер'єр свіжішим та цікавішим.

До речі, остання особливість також може стосуватися і функції настінного дзеркала. Крім естетичної властивості, дані предмети можуть похвалитися можливістю використання їх за призначенням у спальні або передпокої для оцінки свого зовнішнього вигляду та візуального розширення простору.

ДЗЕРКАЛО НАСТІННЕ: РІЗНОВИДИ

Дані предмети можуть бути різних форм (круглі, овальні, квадратні, прямокутні і навіть неправильні форми), розмірів (великі, середні, маленькі) і відрізнятися наявністю або відсутністю рамки. Якщо рама все-таки присутня, вона може виготовлятися з різних матеріалів. Це може бути метал, пластик чи дерево. До речі, саме дерев'яні рами вважаються сьогодні найпривабливішими та практичними, а отже, і популярними.

Щось модно, щось вийшло із моди. А дзеркала у дизайні інтер'єру – це завжди. Без них неможливо уявити наш побут. Прямокутні та овальні, на стінах, стелях та на столі – вони є практично у кожній кімнаті. У той же час цей аксесуар потрібен не тільки для того, щоб ми могли привести себе до ладу. З його допомогою можна до невпізнання перетворювати простір, робити його просторішим і світлішим, створювати дивовижні оптичні ілюзії!

В інтернет магазині Loft Mebel ви знайдете настільні, підлогові, настінні та LED дзеркала, а за допомогою фільтра можна вибрати матеріал, колір дзеркала.

Обирайте та замовляйте оригінальні моделі настінних та підлогових дзеркал за доступними цінами в інтернет-магазині «Loft Mebel»!

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші