Журнальний стіл CF-1 прозорий срібло Vetro

Модель:
144264

7 749 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Журнальний стіл CF-1 прозорий срібло Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Глянцеве гартоване скло
Матеріал ніжок: Хромована сталь
Ширина, см: 120
Висота, см: 40
Глибина, см: 60
Вага, кг : 23
Журнальний стіл CF-1 - це елегантний і стильний журнальний столик, який чудово доповнить сучасний інтер'єр зручністю та естетичним виглядом у вашому просторі.

Основа столика виконана з хромованої сталі, характерного сріблястого кольору, що забезпечує йому міцність і стійкість. Стійкий каркас до стирання, механічних пошкоджень, так само на ніжках встановлені накладки, щоб захистити підлогове покриття від вм'ятин і подряпин. Він має глянсову загартовану скляну стільницю, що надає йому вишуканості та легкості. Стільниця з гартованого скла надає елегантності та створює візуальний акцент у приміщенні.

Журнальний стіл CF-1 - це не тільки функціональний предмет меблів, а й стильний акцент, який прикрасить вашу кімнату. З його оригінальною формою і стильним дизайном він створює неповторну атмосферу сучасності та елегантності.

Ви можете купити Журнальний стіл CF-1 прозорий срібло Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Журнальний стіл CF-1 прозорий срібло Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари