Кавовий стіл CJ-1 білий мармур золото Vetro

Модель:
144069

9 389 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Кавовий стіл CJ-1 білий мармур Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Глянцеве гартоване скло
Матеріал ніжок: Хромована сталь
Висота, см: 52
Діаметр стільниці, мм: 49.5
Вага, кг : 14
Кавовий стіл CJ-1 унікальний дизайн у стилі ретро, мобільний і функціональний столик, стане незамінним елементом інтер'єру.

Каркас столу це хромована сталь, пофарбована в золотий колір. Незвичайне переплетення і кругла основа надає столу більшої стійкості на будь-якій поверхні. Стільниця виконана з розжареного глянсового скла, білий мармур і круглою формою. Завдяки якісним матеріалам кавового столика, він прослужить вам довгий час і збереже свій первинний зовнішній вигляд.

Стіл СJ-1 стане головним акцентом будь-якого приміщення. Його легко переміщати і ви зможете прикрасити будь-яку кімнату у вас вдома, офіс і навіть застосувати в кав'ярні та ресторані.

Ви можете купити Кавовий стіл CJ-1 білий мармур Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Кавовий стіл CJ-1 білий мармур Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари