Табурет Happy дуб Lovko

Модель:
144442

2 599 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Табурет Happy дуб Lovko

Виробник: Ловко
Матеріал сидіння: Тканина
Матеріал ніжок: Масив Дуба
Ширина, см: 35
Висота, см: 44
Глибина, см: 35
Happy - табурет, виконаний у лаконічному та сучасному дизайні. Має компактні розміри. Він не перевантажує місце, стаючи вдалим доповненням кожного інтер'єру.

Для його виготовлення застосовується масив дуба. Це міцний і натуральний матеріал, здатний переносити підвищені навантаження. Завдяки якісним і натуральним матеріалам табурет прослужить вам довгий час. Для максимального комфорту передбачається м'яка оббивка, зроблена з велюрової тканини, яка довго зберігає свої початкові властивості, такі як колір, пружність.

Табурет Happy зручне і компактне посадочне місце, ви легко зможете прийняти гостей, зібрати всю сім'ю за столом і відчувати комфорт.

Ви можете купити Табурет Happy дуб Lovko в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Табурет Happy дуб Lovko з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари