Стілець M-05 чорний бук Vetro

Модель:
144242

1 189 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стілець M-05 чорний Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал сидіння: Пластик
Матеріал ніжок: Дерево
Ширина, см: 52
Висота, см: 83
Глибина, см: 40
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота сидіння крісла, см: 46
Матеріал оббивки: Пластик
Колір оббивки: Чорний
Вага, кг : 4
Стілець M-05 від Vetro знаменитий зразок сучасного дизайну в стилі мінімалізму. Дизайнери та декоратори всього світу протягом десятків років з успіхом використовують стілець M-05 у вітальнях, кухнях, кабінетах, дитячих кімнатах, на терасах і в публічних приміщеннях. Ця проста, але ретельно продумана модель пасує до інтер'єрів у стилі модерн, лофт, хай-тек.

Основа стільця - це поєднання пофарбованого металу чорного кольору і ніжок із дерева бук. Такий союз матеріалів і має стильний вигляд, і надає стільцю більшої стійкості та зносостійкості. Сидіння виконано з пластикової цільної конструкції спинки і сидіння.

Модний і сучасний стілець, який необхідний у кожному домі, ідеально наповнить затишком і комфортом не тільки кухню, а й будь-який куточок житла.

Ви можете купити Стілець M-05 чорний Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стілець M-05 чорний Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари