Крісло Дамкар Хром Сідней-06 на роликах

Модель:
141771

5 151 грн.

Под заказ 14 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Дамкар Хром Сідней-06 на роликах

Виробник: АМФ
Тип: Напівкрісло
Матеріал: Хром
Матеріал сидіння: М'яке сидіння оббите тканиною
Матеріал ніжок: Хром
Ширина, см: 630
Висота, см: 720-790
Глибина, см: 540
Вага, кг : 12
Гарантія: 12 місяців
Крісло AMF Дамкар не просто елегантне барне крісло, але чудовий варіант для оформлення ресторанів або домашніх терас. Завдяки оббивці і хромованій базі догляд не доставить вам особливих зусиль, при цьому крісло дуже стійке і надійне. Невелика спинка і підлокітники дозволять розслабитися в кріслі і відпочити. Висоту може регулювати кожен відвідувач під свій зріст, крісло обертається на 360 градусів. Завдяки різноманітності оббивок ви зможете підібрати свій варіант і підкреслити стиль приміщення.

Крісло Дамкар на роликах

Дана модифікація крісла Дамкар виготовлена ??на металевій хрестовині з роликовими колесами.

Тканина Сідней

Тканина Сідней виробляється з використанням натурального волокна, яке робить матеріал екологічно безпечним і гіпоалергенним. Має підвищену міцність, пожежо- та зносостійкість, не схильна до витягування і деформації, добре переносить тривалу експлуатацію, розрахована на 35000 циклів. Класичний вид даної оббивної тканини: м'якість, легка ворсистість, забарвлення від яскравого до пастельного, роблять цю тканину дуже популярною. Меблі, виготовлені з використанням тканини Сідней, набувають оригінальний і привабливий вигляд, такі меблі стануть родзинкою в будь-якому інтер'єрі. Тканина Сідней не розрахована на часте вологе чищення, переважно чистити її потрібно щіткою або пилососом, при гострій необхідності можна замити забруднення теплим мильним розчином.

Правила догляду

Просто і економічно миються деталі і чиститься верх.

Ви можете купити Крісло Дамкар Хром Сідней-06 на роликах в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Дамкар Хром Сідней-06 на роликах з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари