Стіл МДФ TML-635 попільний дуб чорний Vetro

Модель:
144140

20 295 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл МДФ TML-635 попільний дуб чорний Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Ламіноване МДФ
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Форма: Прямокутна
Ширина, см: 140-180
Висота, см: 76
Глибина, см: 90
Вага, кг : 57
Стіл МДФ TML-635 від компанії Vetro - це потужний, надійний стіл, який пасуватиме до стилю лофт, скандинавського, хай-тек. Його незвичайна стільниця і опора додасть особливого настрою вашому інтер'єру.
Ніжка столу виготовлена з пофарбованого металу чорного кольору, яка завжди матиме стильний та актуальний вигляд. Стійка до механічних пошкоджень, стирання, дрібних подряпин і потертостей. Стільниця виконана з ламінованого МДФ. У результаті ламінування матеріал має високу стійкість до впливу вологи і механічних пошкоджень. Шпоновані плити схожі на деревний масив і вирізняються привабливим виглядом.

Стіл TML-635 не тільки добре доповнить ваш домашній простір, а й буде універсальним помічником. Стіл розкладається завдяки механізму "книжка-автомат" і збільшує робочу площу зі 140 см до 180 см. Уся родина із задоволенням збереться за таким столом, щоб провести найкращі моменти разом.

Ви можете купити Стіл МДФ TML-635 попільний дуб чорний Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл МДФ TML-635 попільний дуб чорний Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари