Керамічний стіл TML-815 айс грей чорний Vetro

Модель:
144112

37 925 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Керамічний стіл TML-815 айс грей Vetro

Виробник: Ветро
Матеріал стільниці: Матова кераміка, гартоване скло
Матеріал ніжок: Забарвлений метал
Ширина, см: 160-200
Висота, см: 76
Глибина, см: 89.5
Вага, кг : 130
Керамічний стіл TML-815 від компанії Vetro виконаний в стилі мінімалізм, відмінно підійде для інтер'єрів в стилі лофт, хай тек і стане прекрасним доповненням вашого домашнього простору.

Каркас столу виготовлений з пофарбованого металу чорного кольору, у вигляді заокруглених ніжок, що мають актуальний і сучасний вигляд, стійкі до стирання, механічних пошкоджень і дрібних потертостей. Стільниця виконана з матової кераміки і розжареного скла, відтінку айс грей з характерним малюнком. Стіл розкладний з бічним механізмом, площа збільшується зі 160 до 200 см.

Стіл TML-815 акцент на вашій кухні, який стане улюбленим місцем відпочинку всією сім'єю. Якісний і стильний елемент інтер'єру, підійде не тільки для оформлення обідньої зони, а й лаунж-зони в офісі та терасі.

Ви можете купити Керамічний стіл TML-815 айс грей Vetro в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Керамічний стіл TML-815 айс грей Vetro з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари