Стіл обідній Сціла Loft Design

Модель:
143779

8 590 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл обідній Сціла Loft Design

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Прямокутна
Товщина стільниці , мм: 32
Ширина, см: 120
Висота, см: 75.2
Глибина, см: 65
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний
Увага: Стільці не входять у комплект зі столом.

Обідній стіл Сцила від компанії Loft Design – незвичайний та стильний предмет інтер'єру. Цей стіл відразу привертає увагу своєю незвичайною формою, що запам'ятовується. Він стане ідеальним вибором для будь-якої сучасної кухні чи кафе.

Опори столу з незвичайною формою виготовляються із металевої труби профілем 30х30 мм. Розміри опор 58х37 см та висотою 72 см.

Стільниця виготовлена із здвоєного ламінованого ДСП. Розмір стільниці 120х65 см, а товщина 32 мм. Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати від тривалої дії рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки чи підкладки під предмети.

Ви можете купити Стіл обідній Сціла Loft Design в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл обідній Сціла Loft Design з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари