Стіл круглий обідній Артур Loft Design

Модель:
143765

5 490 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Стіл круглий обідній Артур

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Матеріал стільниці: ДСП
Матеріал ніжок: Метал
Форма: Кругла
Товщина стільниці , мм: 32
Висота, см: 75,2
Діаметр стільниці, мм: 70
Гарантія: 12 місяців
Покриття каркаса: Порошкове фарбування
Колір каркасу: Чорний

Увага: Стільці не входять у комплект зі столом.

Круглий обідній стіл Артур - справжній витвір мистецтва, створений сміливим та інноваційним підходом до меблевого дизайну. Стол легко впишеться в різноманітні інтер'єри та кафе, < span>приносячи в них шарм та вишуканість. Стіл Артур стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт та елегантність.

Опора столу являє собою цільнозварну конструкцію з листового металу. Завдяки великій вазі і діаметру хреста знизу 550 мм, а також верхній платини діаметру 300 мм з товщиною 3 мм, основа надійно тримає конструкцію з стільницею шириною до 700 мм. Ніжка виготовлена із труби профілем 60х60 мм.

Стільниця столу виготовлена із здвоєного ДСП товщиною 32 мм. Забарвлення ДСП мають виражену дерев'яну текстуру, завдяки якій стіл виглядає дорого та натурально. По краях вона обклеєна двоміліметровою кромкою ПВХ.

Зверніть увагу, що цей стіл треба захищати від тривалого впливу рідини або високих температур. Рекомендуємо використовувати підставки або підкладки під предмети.

Ви можете купити Стіл круглий обідній Артур в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Стіл круглий обідній Артур з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари