Ліжко Сабріна двоспальне

Модель:
143301

5 990 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Ліжко Сабріна двоспальне

Виробник: Лофт Дизайн
Країна-виробник товару: Україна
Тип: Двоспальні ліжка
Ширина, см: 165,6
Довжина, см: 206,6
Висота, см: 90
Матеріал каркаса: Метал
Основа під матрац: Металеві рейки

Двоспальне металеве ліжко Сабріна від компанії Loft Design – це втілення краси та мінімалізму. Поєднання стійок із круглої труби з лаконічним ромбоподібним малюнком на узголів'ї створюють відчуття врівноваженості стилю. Не дивлячись на те, що ліжко виготовлене повністю з металу, воно виглядає затишно та привабливо.

Ліжко Сабріна складається з узголів'я, підніжжя та збірної основи з металевою решіткою. Складання ліжка здійснюється за допомогою гвинтів. Все необхідне в комплекті.

Труби виконані з міцного металу завтовшки 1,2 мм, завдяки чому ліжко дуже міцне. Під спальною основою є три металеві ніжки для підтримки центральної області. Ліжко забарвлене в чорний матовий колір порошковою фарбою, яка надійно пристає до металу під великою температурою.

Завдяки досить високій основі під матрац на ліжку зручно не тільки лежати, а й сидіти. Малюнок на узголів'ї служить не тільки прикрасою, а й опорою для подушок і спини людини, що сидить.

Ліжко Сабріна чудово виглядає в інтер'єрі в стилі Модерн, Лофт і навіть Класика. Її можна придбати для спальні, для баз відпочинку, на дачу і не тільки.

Можливе виготовлення виробу за індивідуальними розмірами та фарбування в інший колір.

Купуючи ліжко Сабріна ви робите вибір на користь сучасного стилю та надійності.

Габаритні разміри ліжка

Спальне місце Довжина, мм Ширина, мм Висота,мм
160 см х 200 см 2066 1656 900

Ви можете купити Ліжко Сабріна двоспальне в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Ліжко Сабріна двоспальне з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Игорь 20.06.2023

Товаром довольны и я и жена. Покраска хорошая, однотонная. Сборка простая и понятная

Сабріна 21.04.2023

Вибирали з чоловіком доволі довго ліжко, і вже майже замовили іншу модель)
Але тут я наткнулася на цю модель - і вирішила що це доля, так як модель моя тезка)

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари