Крісло Nordic 1 Velvet Зелений

Модель:
143222

12 747 грн.

Под заказ 7-10 дней
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Nordic 1 Velvet Зелений

Виробник: Сигнал
Країна-виробник товару: Польща
Тип: Крісло
Тип: Для відпочинку
Ширина, см: 760
Висота, см: 900
Глибина, см: 550

Крісло Nordic – естетика та комфорт вашого будинку

М'які меблі використовуються для оформлення віталень, спалень, кабінетів, передпокоїв, а також приміщень комерційного та соціального призначення. Стильне крісло Nordic ідеально впишеться в інтер'єр будь-якої сучасної кімнати. Модель виконана із міцних, екологічно безпечних, якісних матеріалів – тканини та дерева.

За бажанням колір оббивки можна коригувати. М'які крісла Nordic часто використовують як стілець для кабінету, салону або готельного номера. Комплект із двох крісел та журнального столика стане естетичним акцентом кімнати, незалежно від її цільового призначення.

Крісло Nordic добре піддається чищенню та сервісному догляду. Атрибут легко прикрасити невеликою декоративною подушкою зі змінним чохлом.

Замовити зручні стільці, крісла, столи для особистого користування або подарунок рекомендовано на нашому сайті. Модельний ряд функціональних меблів регулярно поповнюється новинками, тому вивчіть усі пропозиції з каталогу. Ми пропонуємо найкращі ціни від виробника, а також зручну доставку в Києві та Україні.

Ви можете купити Крісло Nordic 1 Velvet Зелений в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Nordic 1 Velvet Зелений з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Супутні товари
Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари