Крісло Перфоманс хром Richman

Модель:
144754

13 860 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Перфоманс хром Richman

Виробник: Ричман
Тип: Геймерские крісла
Максимальна навантаження : 150 кг
Ширина, см: 66-69,5
Глибина, см: 66
Висота, см: 119-140,5
Ширина сидіння, см: 52
Глибина сидіння крісла, см: 41-42,5
Висота спинки крісла, см: 60-65,5
Висота сидіння крісла, см: 47-59,4
Розмір основи крісла, см: D-72
Механізм для крісел: Синхромеханизм
Матеріал каркаса: Пластик
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Прогумовані ролики
Основа: Хрестовина з роликами
Регулювання жорткісті гойдання : Так
Регулювання висоти сидіння : Так
Фіксація крісла в відхиленому положенні: Да
Регулювання кута нахилу спинки : Так
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Так
Тип подголовника : Інтегрований
Вага, кг : 22

Крісло Перфоманс від компанії Richman - це вершина комфорту, яка виправдовує своє ім'я на повну. Воно оснащене просторим сидінням і спинкою, покритими повітропроникною сітковою тканиною, і пропонує різноманітність налаштувань для абсолютної зручності.

Каркас крісла виготовлено з міцного і якісного пластику. Хрестовина хромована з прогумованими роликами для безпечного пересування як по плитці, так і по ламінату або паркету. Висота сидіння легко налаштовується, а спинка має можливість регулювання за висотою з трьома фіксованими позиціями. 2D підголівник також робить свій внесок у зручність, даючи змогу регулювати висоту і кут нахилу. Для додаткового комфорту, крісло має висувну підтримку для попереку. Це крісло оснащене підлокітниками 4D, покриті м'якою гумовою накладкою, що забезпечують винятковий комфорт. Вони пропонують повний спектр налаштувань: можливість змінювати висоту, регулювати їхнє положення вперед і назад, зліва і справа щодо сидіння, а також налаштування кута обертання навколо власної осі. Ці підлокітники дають змогу знайти ідеальне положення для рук у будь-якій ситуації, забезпечуючи максимальну зручність і підтримку. Синхронний механізм нахилу Synchro, що відрізняється від звичайних систем, пропонує співвідношення нахилу спинки до сидіння 2:1, з можливістю фіксації в трьох положеннях, забезпечуючи розширену функціональність і зручність.

Крісло Перфоманс - легкий, дихаючий виріб, що підійде для роботи та відпочинку, як вдома, так і в офісі. Це крісло підходить для людей різного зросту, навіть для тих, хто вище 2 метрів, завдяки його універсальним регулюванням.

Ви можете купити Крісло Перфоманс хром Richman в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Перфоманс хром Richman з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари