Крісло Titan HR Black/Black

Модель:
144572

3 387 грн.

Есть в наличии
Оплата частинами
ПриватБанк
плати частями
МоноБанк

Опис та характеристики на Крісло Titan HR Black/Black

Виробник: АМФ
Максимальна навантаження : 120 кг
Ширина, см: 64
Глибина, см: 69
Висота, см: 108-128
Ширина сидіння, см: 47
Глибина сидіння крісла, см: 47
Висота спинки крісла, см: 56
Висота сидіння крісла, см: 42-52
Механізм для крісел: Tilt
Матеріал оббивки: Тканина, сітка
Колір оббивки: Чорний
Матеріал підлокітників крісел: Пластик
Опори для крісел: Пластикові ролики
Наявність підлокітників : Так
Регулювання підлокітників : Ні
Тип подголовника : Інтегрований
Вага, кг : 11,6

Крісло Titan виконано в класичному стилі комп'ютерних крісел, підійде для будь-якого варіанту інтер'єру у вас вдома і в офісі, доповнює інноваційну колекцію "дихаючих" і "повітряних" крісел.

Каркас виготовлено з високоякісного пластику чорного кольору. Обгумовані ролики забезпечать плавне і безшумне переміщення. Регульовані поперековий підпір і підголівник дають змогу максимально зручно налаштувати крісло під користувача і зняти навантаження зі спини та шиї протягом тривалого робочого дня. Оббивка із сітки забезпечує максимальну циркуляцію повітря. Механізм гойдання "Tilt" для крісел дає змогу вільно розгойдуватися вперед-назад із фіксацією в одному робочому положенні. Зусилля з гойдання крісла можна регулювати, що дає змогу домогтися більшої або меншої амплітуди руху. При цьому механізм фіксації робить використання крісла неймовірно комфортним.

Крісло Titan HR сучасне рішення для вашого комфорту. Завдяки якісним матеріалам і ергономічно правильній архітектурі ви не будете відчувати втоми при тривалому використанні. Чудовий вибір як для домашнього кабінету, так і для роботи в офісі.

Ви можете купити Крісло Titan HR Black/Black в нашому інтернет-магазині зробивши замовлення через сайт або зателефонувавши на будь-який вказаний на сайті контактний телефон компанії. Купити Крісло Titan HR Black/Black з доставкою по Дніпру, Дніпропетровській області. Також ми доставляємо товари у всі міста України.

Залишись питання? Подзоніть нам, або напішіть на Вайбер: 063-581-50-57.

Відгуки

Be the first to write your review !

Написати відгук

Доставка виконується в усі міста України: Дніпро, Київ, Харків, Одеса, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Кривий Ріг, Львів, Черкаси, Чернігів, Сєвєродонецьк, Вінниця, Полтава, Житомир, Суми, Кам'янське, Полтава, Кременчук, Павлоград, Покровськ, Мирноград та інші
Переглянуті товари